Aangezien wij geen zin hadden in mega hotels was ons oog op dit bungalow park gevallen.
Het park is mooi opgezet en onderhouden. Het zwembad is den beetje de leidraad van het park.
Via het reisbureau geboekt en een voorkeur doorgegeven voor een rustig gelegen bungalow welke niet aan het zwembad lag. Hier was bij aankomst rekening mee gehouden en werd ook gezegd "rustig gelegen, zoals gevraagd". Gaf meteen een blijk van persoonlijke aandacht, erg fijn.
Door een vroege vlucht konden wij niet meteen de bungalow in, begrijpelijk. Werd meteen aangeboden of wij anders alvast wouden zwemmen, er was omkleed gelegenheid en zij konden ons handdoeken verschaffen. Erg nette service maar besloten de omgeving te verkennen.
De schoonmakers komen dagelijks langs om te vegen, vuilniszakken vervangen, handdoeken (niet dagelijks nieuwe) en bedden opmaken. Tot onze verbazing is de afwas een standaard service, echter geen misbruik van gemaakt.
Bungalow is ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Voor Spaanse begrippen vond ik ze nog redelijk modern hoewel er hier en daar wat onderhoud gedaan mag worden.
Je zult niet zo snel last hebben van muggen, wel lopen er veel mieren in en om de bungalow.
Als ik ooit terug ga naar Gran ganaria zal ik hier zeker naartoe gaan. Personeel zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Locatie meer dan perfect. Supermarkt, aardig groot winkelcentrum allemaal binnen hand bereik. Net als het strand. Dit alles zonder hoge heuvels op te moeten. Meer
- Zwembad
- Strand