TravelocityUS$ 215
Orbitz.comUS$ 215
HurbUS$ 232
Beoordeeld op 21 augustus 2016 via mobiele applicatie

Prima hotel/bungalow. Het terrein wordt keurig onderhouden en het personeel is zeer klantvriendelijk. Het zwembad is echt heerlijk en met 8 minuten lopen sta je op de boulevard/strand. Verder is er voldoende busvervoer en raad ik aan om een autootje te huren om het eiland te leren verkennen.

Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 1 augustus 2016 via mobiele applicatie

De bungalow is 10 min lopen van het strand en 5 min van het Yumbo centrum. De kamers hebben harde bedden. Dit kan beter. We slapen redelijk tot slecht. Het zwembad is leuk ingericht met een apart kinderbad. De tuin en zwembad wordt goed onderhouden en schoongemaakt. Om de hoek van het park zit Dino supermarkt waar alles verkrijgbaar is.

Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 17 juli 2016 via mobiele applicatie

We zijn hier nu voor de 3e keer. En ook voor laatste keer. Bungalow is netjes al zijn de kasten en tafels aan vernieuwing toe. De liggging is perfect.
Park wordt netjes schoon gehouden.

Vorig jaar was het al volgeboekt dus nu waren we er vroeg bij met boeken.
De kinderen hadden er veel zin in, maar door dat ze nu een lifeguard/badmeester-vrouw hebben is de vakantie omgekeerd naar een klaag vakantie, ze mogen niets. (Wat de jaren ervoor wel mocht) de kinderen willen nu zo snel naar huis. (we moeten nog 1 week).

Bij receptie gaven ze aan dat ze een park voor oudere willen worden en liever geen pubers op park hebben.

Mocht je dus met oudere kinderen/pubers gaan bedenk dan goed dat er niets wordt georganiseerd, en er ook niets te doen is.

Datum van verblijf: juli 2016
Beoordeeld op 30 mei 2015

Wij komen hier al vele jaren voor onze zomervakantie en zijn dus erg tevreden.
Fijn rustig park, comfortabele bungalows en vriendelijk personeel.
Lekker centraal en dichtbij een bushalte om zelf uitstapjes te maken.

Kamertip: Near the pool
Datum van verblijf: juni 2014
Beoordeeld op 27 april 2014

zeer ongemotiveerd pers ,slechte schoonmaken ,moesten er elke keer om vragen.
personeel hielp je met niks ,een grauw en snauw.
alleen als je vis hu boekte voor bv bootreis was het goed ,regelen we dingen zelf waren we dom.
wasmachine kapot ,wij waren domme huisvrouwen die niet konden wassen.
heel veel stress gehad hierdoor.
zit nieuw personeel op ,sindsdien is het bagger.
we zijn werkelijk met niets geholpen ,alleen als het hun geld op leverde.
nooit maar dan ook nooit meer daar,nu nog pijn in de rug van de harde bedden.
dus wie dit leest ,niet boeken daar ,plus je zit aan zeer drukke weg als je geen huisje aan zwembad hebt,als we via vvvkantoor wat hadden we geregeld werden ze boos ,waren we dom ,,we zijn zeer maar dan ook zeer slecht behandeld,eerste huisje was vies ,om andere gevraagd ,deze ook gekregen ,maar nog altijd veel lawaai,en een uitzicht op een heg met gaten ,dus iedereen ziet je liggen in de tuin

Kamertip: vraag altijd huisje bij zwembad ,want anders krijg je huisje aan zeer drukke weg
Datum van verblijf: april 2014