Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (891)
Beoordelingen filteren
891 resultaten
Waardering van reizigers
361
314
129
52
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
361
314
129
52
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 891 beoordelingen
Beoordeeld op 3 september 2018

Al vele jaren het hotel waar wij met grote tevredenheid weer naar toe gaan.
Het is voor ons steeds weer zoiets als thuiskomen.
Ruime en schone kamers, vriendelijk personeel.
De ligging is ook goed, je bent zo bij het strand, ook de winkelcentra's zoals Yumbo, Cita, la Sandia zijn goed aan te lopen.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank PeterB7660
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2018 via mobiele applicatie

Net hotel met 24-uurs receptie, vriendelijk personeel, mooie ruime kamers en een leuk zwembad. Genoeg bedjes bij het zwembad en daarnaast ook een poolbar. Je bent in 5 minuten lopen bij het strand en de boulevard met de meeste restaurantjes. Supermarkt is dichtbij en er rijden veel bussen naar de andere plekken van het eiland.

Enige verbeterpuntje is de wifi. Bij standaard appartement zit deze niet inbegrepen. Na het aanschaffen (16 euro voor 4 dagen) bleek de wifi het enkel op het balkon en bij het zwembad redelijk te doen, daarnaast kon er maar 1 apparaat op en lukte het niet om van apparaat te wisselen.

Verder een erg fijn verblijf gehad, zeker een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jelmer d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnamarSuites, Director General van Hotel THe Anamar Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for the great comment Jelmer! We would love to see you again.

Kindest regards,

your Team of the Anamar Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2018 via mobiele applicatie

Hotel is zeer schoon en de kamers zijn prima. Zwembad is zeer fijn en zeer rustgevend. Hele fijne vakantie gehad hier! Strand is dicht in de buurt. De boulevaard en het Yumbo Centrum ook. En het mooiste van Gran Canaria, de duinen, liggen op loopafstand.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jeremymestrom17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnamarSuites, Director General van Hotel THe Anamar Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2018
Google-vertaling

We would love to see you again Jeremy. Thank you very much for staying with us.

Kindest regards,

your Team of the Anamar Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2018 via mobiele applicatie

Niks op aan te merken.
De kamers zijn ruim en schoon.
Het zwembad is heerlijk, lekkere ligbedden.
Ook de ligging is erg goed, erg dicht bij het yumbo shopping centrum en binnen een paar minuten lopen ben je op het strand.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank linavanloon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnamarSuites, Director General van Hotel THe Anamar Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you Lina!!

We would love to see you again. Thank you very much for staying with us.

Kindest regards,

your Team of the Anamar Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2018 via mobiele applicatie

Netjes opgeknapt , goed ontbijt en een kamer met goede voorzieningen, inclusief tafelmodel ijskast en magnetron, op loopafstand van het strand, hartelijk ontvangst, fijn dat hier geen “handdoekjes” cultuur heerst

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Jan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnamarSuites, Director General van Hotel THe Anamar Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2018
Google-vertaling

Thank yo Jan! We are happy you enjoyed your stay. We cannot wait to have you back here.

Kindest regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken