Beoordeeld op 16 oktober 2015

We verbleven van 7 tot 14 oktober in Pasion Tropical. We zullen niet meer terugkeren. Het is een mooie locatie, maar de service is zwak. Ik probeer hieronder duidelijk te maken waarom:

Gebouw: zeer mooi

Tuin: zeer mooi

Eigenaars: vriendelijk - spreken geen woord engels - doen hun best, maar slagen er helaas niet in de gasten het gevoel te geven dat ze in de watten worden gelegd - Zou recente van eigenaar veranderd zijn?

Kamer: basic - erg hard, oncomfortabel bed - geen airco - ventilator te luidruchtig om `s nachts aan te laten - enkel glas - zodra je de ramen verduisterd wordt het een sauna om dat het raam volledig geblokkeerd wordt - heel mooi uitzicht, met zicht op zee - kitchenette en kleine badkamer maar wel proper en functioneel!

Onderhoud: dagelijks, met uitzondering van zondag (dan wordt er niet gepoetst) - handdoeken worden pas om 3 dagen vervangen - handdoeken mogen bovendien niet gebruikt worden aan zwembad of strand - je kan er wel bij huren (= bij betalen), maar die moet je dan zelf wassen (= bij betalen)

Zwembad: klein maar zeker groot genoeg en mooi - door zon verwarmd en daardoor aangenaam van temperatuur - helaas te weinig ligbedden rond het zwembad om alle gasten een plekje te geven - ligbedden zijn wel zeer comfortabel - bovenop de huisjes zijn er ook nog mooie comfortabele ligbedden en zithoeken ingericht - dit is dan wel ver van het zwembad - ideaal voor zonnekloppers - er is ook op het dak een douche voorzien voor afkoeling - jacuzzi

Omgeving: ligt op 30 min rijden van de luchthaven - op 2 minuten wandelafstand van een mooi zandstrandje! ideaal! - yumbo centrum is 10 minuutjes rijden met de auto - B&B is gesitueerd in woonwijk - toch elke morgen wakker door combinatie enkel glas en vuilniswagen

Bar: duur - daardoor geen gebruik van gemaakt

Ontbijt: zwak - 7 dagen identiek hetzelfde ontbijt gehad - geen afwisseling - beschikbaar van 9-12u, maar enkel croissants als je er snel bij bent - broodjes zijn vaak super hard - slechts 4 tafels voor ontbijt beschikbaar - meerdere keren tot een uur moeten wachten op een vrije tafel - koffie is lauw en van slechte kwaliteit ondanks dat er een nespresso toestel in de bar beschikbaar is

Ontvangst: zeer slecht - eigenaars spreken nauwelijks engels - geen welkomstdrankje - na een verblijf van een week hebben de eigenaars hooguit 20 woorden met ons gesproken (inclusief beperkte rondleiding en afrekenen)

Shuttle van het hotel naar Yumbo centrum is afgeschaft, ondanks dat dit nog op de website vermeld staat.

Kluis in de kamer = bij betalen

Wifi: aanwezig maar ondermaatse kwaliteit (niet bruikbaar op kamer) - Toegang tot hofspots in heel de regio is te koop à 20 EUR per week (1 toestel) - had volgens mij in de prijs mogen inbegrepen zijn.

Datum van verblijf: oktober 2015
Beoordeeld op 9 juni 2014

Dit leuke resort met prima tuin ligt vlakbij het strand in San Augustin. Zijn er twee keer geweest en iedere keer fijn. Leuke kamers in een leuk aangelegd complex met mooi dakterras. Clothing optional en vriendelijke service.Klein zwembad en kleine jacuzzi maar toch wel erg gezellig en schoon. De vaste huishoudster is echt een prima mens. Werkt super hard. Wel een beetje kleine lunchkaart maar met een beetje wil zitten prima restaurants dichtbij. Winkelcentrum in de buurt met goede supermarkt.... prima tijd gehad in dit hotel en zeker een aanrader.

Kamertip: kamers aan de zwembadzijde zijn heet....en onrustig
Datum van verblijf: januari 2014
Beoordeeld op 30 december 2013

Wij hebben hier een geweldige week doorgebracht. Complex is prima verzorgd, ruim voldoende ligbedden en het lounge gedeelte op het dakterras is werkelijk fantastisch. Door niveauverschillen heerlijk privé, mooi uitzicht op zee, lekker windje. Daar is het heerlijk relaxen. We hadden een appartement op de begane grond, met een terrasje waar je 's-ochtend heerlijk rustig wakker kon worden met een kop koffie en ontbijtje. Ontbijt van resort niet gebruikt, maar zag er ook goed uit. Supermarkt om de hoek, evenals eenvoudig maar goed restaurant (Loopy's).
Losse eenpersoonsbedden, maar die konden tegen elkaar geschoven worden (dan werd het wel wat krap). Klein keukentje en badkamer met uitstekende douche. Niet super de luxe allemaal, maar gewoon goed.
Wij hadden een auto gehuurd omdat we ook enkele wandelingen wilden maken, maar voor € 6 zit je met een taxi zo in de Yumbo of bij het gay strand. Op loopafstand zit het CC San Agustin, met goede restaurants (tip: Adio Mare, zeer goed en betaalbaar, zit wel vaak vol dus reserveren is handig).
Bij de bar aan het zwembad worden heerlijke koffie en lunchgerechten geserveerd, voor kleine prijzen. Ook de vers fruit milkshake is een aanrader. Zoek je rust en wil je toch dicht bij alle actie zitten, dan is Pasión Tropical ideaal.

Datum van verblijf: december 2013
Beoordeeld op 18 september 2013 via mobiele applicatie

Heerlijk 2-persoonsbedje met lekkere kussens. Sfeervol ingerichte kamers. Lekker (klein) zwembad van 28 graden en jacuzzi van wisselende temperatuur, soms 35 graden, dat is heerlijk, maar vaak kouder. Heerlijke ligbedden met goede kussens en fijne parasollen. Naaktrecreatie rondom zwembad kan maar doet (helaas) bijna niemand. Gemixt publiek, jong/oud, Italianen, Engelsen, Ieren, Noren, Fransen (die niet communiceren). Meest tussen 30-45 jaar. Leuke vrienden gemaakt. Soms zelfs met meerderen uit eten/dansen/barbezoek. Tip: Greek Taverna op loopafstand. Entre Nous en Parrots in Yumbo. Iedereen noemt Wapa Tappa maar daar moet je 3 dagen tevoren reserveren, dat doe ik niet, het is vakantie, dus geen planning. Taxi naar Yumbo of Riu/Maspalomas duinen is 5 euro. Passion Tropical heeft gratis shuttleservice maar die moet je 24 uur tevoren afspreken, dat legt een claim op je planning. Check goed de vertrektijd, bij ons ging dat een keer fout. Emilio van de zwembadbar is een schat. Hij maakt heerlijke cocktails, verwend je met gratis shots en maakt fantastische lunch (tip: bruchetta of hamburger). Het verblijf op het dak (hier moet de zwembroek aanblijven) is fantastisch. Zicht op zee, in een verkoelend briesje. De hemelbedden hebben katoenen luifels en schuifdak, dus regel zelf je hoeveelheid zon. De loungemuziek is altijd en eeuwig aanwezig. De twee hondjes zijn dik en lief, geen last van gehad. Vicky maakt de kamers zeer goed schoon, maar een kakkerlak kan ze niet voorkomen, dat hoort bij dit klimaat. Ik kom hier heel graag terug.

Datum van verblijf: september 2013
Beoordeeld op 15 mei 2013

Vriendelijke staf, net appartement. Leuke mede vakantiegangers, waarbij het gesprek snel opgang kwam. Wij gaan er zeker weer heen! Er lopen wel 2 honden rond en een kat, dus misschien handig om te weten in het geval je allergisch bent voor dieren. Zo niet zijn het schatjes!

Kamertip: Appartement nummer 3 is lekker rustig.
Datum van verblijf: mei 2013