Heerlijk 2-persoonsbedje met lekkere kussens. Sfeervol ingerichte kamers. Lekker (klein) zwembad van 28 graden en jacuzzi van wisselende temperatuur, soms 35 graden, dat is heerlijk, maar vaak kouder. Heerlijke ligbedden met goede kussens en fijne parasollen. Naaktrecreatie rondom zwembad kan maar doet (helaas) bijna niemand. Gemixt publiek, jong/oud, Italianen, Engelsen, Ieren, Noren, Fransen (die niet communiceren). Meest tussen 30-45 jaar. Leuke vrienden gemaakt. Soms zelfs met meerderen uit eten/dansen/barbezoek. Tip: Greek Taverna op loopafstand. Entre Nous en Parrots in Yumbo. Iedereen noemt Wapa Tappa maar daar moet je 3 dagen tevoren reserveren, dat doe ik niet, het is vakantie, dus geen planning. Taxi naar Yumbo of Riu/Maspalomas duinen is 5 euro. Passion Tropical heeft gratis shuttleservice maar die moet je 24 uur tevoren afspreken, dat legt een claim op je planning. Check goed de vertrektijd, bij ons ging dat een keer fout. Emilio van de zwembadbar is een schat. Hij maakt heerlijke cocktails, verwend je met gratis shots en maakt fantastische lunch (tip: bruchetta of hamburger). Het verblijf op het dak (hier moet de zwembroek aanblijven) is fantastisch. Zicht op zee, in een verkoelend briesje. De hemelbedden hebben katoenen luifels en schuifdak, dus regel zelf je hoeveelheid zon. De loungemuziek is altijd en eeuwig aanwezig. De twee hondjes zijn dik en lief, geen last van gehad. Vicky maakt de kamers zeer goed schoon, maar een kakkerlak kan ze niet voorkomen, dat hoort bij dit klimaat. Ik kom hier heel graag terug.