StayForLong
Vio.com
Vio.com
Algotels
Beoordeeld op 30 maart 2023

Prachtig onderhouden hotel (mooie buitenkant ook) op een prachtige locatie. Vlak bij boulevard, strand en de (grote) wegen de stad uit. Vriendelijk personeel en ze doen er veel aan je het naar de zin te maken. Foutje gemaakt, gemeld en werd DIRECT hersteld (met de excuses).
Eten is niet altijd super warm, maar we hebben er goed van genoten.
All Inclusive is duidelijk opgezet en met meer dan je kan verwerken: dus prima.
Goed voor minder validen, want alles (inclusief boulevard en strand) zijn perfect te bereiken.
Personeel werkt hard! Doen ontbijt, bar, opruimen, .... Maar ook een lach, herkenning, weten wat je drinkt en zelfs een praatje (als er tijd is). Respect.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 8 februari 2023

Personeel verdient een 10+; ze doen er alles aan om het naar je zin te maken. Het hotel is hier en daar aan renovatie toe. De kamers zijn gerenoveerd, maar het gebouw kan ook een opknapbeurt gebruiken: bijvoorbeeld loslatend stucwerk.
Het eten is redelijk tot goed; weinig variatie. De kwaliteit is afhankelijk van de (showcooking)kok van dat moment. Omdat het een adult-only hotel is verbleven er tijdens ons verblijf veel 70+ ouderen uit Duitsland en Engeland. Het hotel ligt gunstig ten opzicht van het strand. Er is in Playa del Ingles geen boulevard zoals we die in andere badplaatsen zien. Veel hotels en appartementen met verspreid shopping centers waar ook eettentjes zitten en souvenir- en kledingwinkels met Ali-express-aanbod. Veel leegstand en deels vervallen gebouwen.

Kamertip: Kies een kamer met zeezicht Andere kamers hebben amper uitzicht. Strandzijde is de zonzijde. De straatzijde is drukker en aan de noordkant.
Datum van verblijf: februari 2023
Departamento Dirección Labranda Marieta, Owner van LABRANDA Marieta, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2023

Dear AntonBrabant,

First of all we would like to thank you for your stay with us and for the time you have dedicated to making us arrive this extensive and honest opinion, which will help us to be better every day and for which we thank you.

We hope to see you again soon and share with you and with your whole family many new and unforgettable moments.

Lorena Lorenzo

Beoordeeld op 13 februari 2022 via mobiele applicatie

Net terug van een weekje gran canaria playa del ingles
Had dit hotel geboekt half pension mede ik een wandelaar ben en overdag graag ga wandelen
Hotel zelf is goed tot uitstekend rustige kamer zelf geen last van de straatzijde waar ik een kamer had
Enige minpunt aan dit hotel vond ik dat de het restaurant enorm luiddruchtig is
Had jet liever stiller gehad
Daarvoor koos ik ook voor een aduld only hotel

Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde alleen
EVA DOMINGUEZ, Atención al cliente/recepción van LABRANDA Marieta, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2022

Dear Guest,

thank you for choosing Hotel LABRANDA Marieta and taking time for your feedback .
We are happy to hear that you enjoyed your stay at our hotel as well as in Gran Canaria.
We are already looking forward to warmly welcome you back soon.
We will be very attentive to your suggestions.

Beoordeeld op 23 januari 2022

We had A very good time
Prima Hotel, lekker eten, goede plek super weer en we komen graag weer terug. Eerste keer Playa. Altijd naar Puerto Rico geweest maar dit is zeer goed bevallen. In deze corona tijd waar alles in Ned. Op slot zat zijn we enorm verwend op deze fijne plek.

Datum van verblijf: januari 2022
EVA DOMINGUEZ, Atención al cliente/recepción van LABRANDA Marieta, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2022

Dear Guest,

thank you for choosing Hotel LABRANDA Marieta and taking time for your feedback on Tripadvisor.
We are already looking forward to warmly welcome you back soon.

Beoordeeld op 5 januari 2022

Adults only hotel.Overal heel rustig .
Wel rare all-in uren . Want s'avonds stopt deze om 23 u .
Openingstijden poolbar zou tot 17u mogen ipv tot 16u .
Bar op het dak is dan wel al open .( Dorst zul je niet lijden)
Wel weinig drankkeuze via de all-in formule.Meeste toch betalend.
Zeer proper onderhouden hotel . Vriendelijk personeel , zeker Nathalie die s'morgens tafels afruimde en vanaf 12 u poolbar open hield.
Eten op oudejaarsavond was 1 vd beste ooit gehad .Veel keuze .
Ontbijt en buffet is zeker ok .
Snel aan het strand via openbare lift en 25 trappen ( laatste lift tot op strand is defect)
Wandelboulevard bovenaan . Playa de Ingles is rustige vakantiebestemming.
Veel leegstaande winkels in shoppingcenter ( Corona)

Kamertip: Kamer vooraan aan de straat zijn ietwat luidruchtig , Best hogere verdiepingen zeekant ( 3 of 4 de ) Anders kijk je op ander hotel uit .
Datum van verblijf: december 2021
EVA DOMINGUEZ, Atención al cliente/recepción van LABRANDA Marieta, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2022

Beste gast,

bedankt voor het kiezen van Hotel LABRANDA Marieta voor uw reis naar Gran Canaria en voor uw feedback op Tripadvisor. We zijn erg blij om te horen dat je een geweldige tijd hebt gehad zowel hier in ons hotel als op Gran Canaria.
Ons team kijkt ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Hartelijke groeten,

Gastrelaties.