7 personen bekijken dit hotel
travelup.comUS$ 581
Official SiteUS$ 150
TravelocityUS$ 150
Beoordeeld op 5 oktober 2022 via mobiele applicatie

Voorkant van het hotel grenst aan Avenida de Tirajana maar is niet herkenbaar. Een herkenningsteken zou het vinden een stuk makkelijker maken. Hotel Barbacan ligt schuin tegenover. Hotel Rondo zit op de hoek en de hoofdingang bevindt zich aan de achterkant aan de Calle Timple. Ontvangst was super hartelijk en rest van personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Laat je informeren wat de parkeermogelijkheden zijn. Parkeren op hotel terrein kan ook voor 15€ pd.

Kamer aan straatkant is prima qua grootte voor 2 personen. De spaarlampen weinig sfeervol. Keuken is simpel maar afdoende. Gevulde koelkast had niet gehoeven: weing plaats voor je eigen aankopen. Slaapkamer met boxsprings bedden waren heerlijk. Naar wens elke dag schoon beddengoed. Mist wel genoeg bergruimte en passpiegel.

Van het verkeer heb je totaal geen last als raam en deur gesloten zijn. Balkon, tafel en 2 stoelen, wasrek, nodigt uit om de mensen voorbij te zien trekken. Plaats voor 4 stoelen. Sinds vorig week ligt er ook een grasmat en ligt prima met een groot strandlaken. Airco werkt uitstekend. Toen er een probleem was met de airco werd at meteen verholpen. Zo ook met de toegangsdeuren (Niet bij je telefoonhoesje bewaren!)

Badkamer is prima qua grootte. Lekkere douche maar opletten dat je de vloer niet kletsnat maakt.

Ontbijt aan het zwembad is uitstekend. Zwembad en aantal beschikbare ligbedden prima qua. Bali bedden zijn te reserveren maar je moet wel €30 aan eten/drinken besteden.

Op korte loopafstand SC Yumbo en SC Gran Chaperral. SC Cita 16 min lopen. Diverse supermarkten en geldautomaten in de buurt. Dokter aan de overkant.

Genoeg eettenten in de buurt. Aanraders: Donosti, Allende, beide in de plint van het hotel. The Bistro om de hoek. Verder Chinees Slow Boat. Zou ik het ooit weer boeken: waarschijnlijk wel want het was ons goed bevallen!

Datum van verblijf: oktober 2022
AxelBeach Maspalomas, Director General van AxelBeach Maspalomas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 oktober 2022

Dear Johan-André G,

Thank you so much for your great opinion!!

We really appreciate the time you gave us for your opinion. For us is always welcomed our guest’s help to improve our services.

We are pleased to have had you with us and hope to see you soon at any of our worldwide Axel Hotels.

Million thanks,

General manager

Beoordeeld op 8 september 2022

Ben er nu bijna 2 weken geweest, schoonmaak standaard maar vriendelijk personeel. Wat gedateerd maar wordt aan gewerkt geloof ik. Prima tijd gehad. Enig minpunt dunne lange kussens waardoor ik niet lekker sliep maar mag de pret niet drukken. Aanrader dus.

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde alleen
AxelBeach Maspalomas, Director General van AxelBeach Maspalomas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2022

Dear dirkk749,

First of all, I would like to thank you for staying with us during your visit in Maspalomas. Also, thank you for your opinion and for sharing it with all travelers on Trip Advisor. Your opinion is very helpful for us and we really appreciate you take part of your time and give us your point of view.

We hope to see you very soon,

Beoordeeld op 31 juli 2022

Personeel is erg aardig en denkt met je mee. Als hetero koppel is het zeker te doen. Houd er wel rekening mee dat het een LGBTQ+ gericht hotel is. Dit is niet erg, maar goed om in gedachte te nemen bij het boeken. 15 minuten op loopafstand van het strand en voor de Nederlanders een aanrader om het Heineken café of de lantaarn te bezoeken om de Nederlandse sfeer van het eiland te bewonderen.

Al met al een super schoon en vriendelijk hotel!

Datum van verblijf: juli 2022
AxelBeach Maspalomas, Director General van AxelBeach Maspalomas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2022

Dear JuulAlkmaar,

We hope to see you very soon,

Beoordeeld op 6 april 2022 via mobiele applicatie

Ik boekte dit op aanraden van vrienden maar was teleurgesteld. Veel te duur. Ik betaalde ongeveer 120 eur per nacht voor een afgeleefd appartement. Een nieuw laagje verf maar is geen renovatie. De meubeltjes oogden troosteloos. Bij aankomst was het stopcontact van de haardroger stuk. Dit kon pas de volgende morgen opgelost worden. De kamers waren wel heel proper. Ook de hygiëne van het gebouw en zwembad waren in orde. 12,50 eur voor een goed ontbijt. Geen slippers en geen badjas zoals in de beschrijving. Internet ok maar niet eenvoudig om aan te melden. Kluisje is aanwezig maar tot mijn grote verbazing moest je dit huren aan 3 eur per dag. Middeleeuws. Drankjes aan de poolbar veel te duur voor wat je krijgt. Heel kleine porties alcohol. Bijna afgemeten met een druppenteller. Ligging ok. Dag voor je uitchekt is je rekening al gemaakt en werd het bedrag al van je kredietkaart gehaald. Zonder toestemming. Dit vind ik er ver over. Veel te weinig parasols aan het zwembad en de meeste zijn stuk.

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde alleen
AxelBeach Maspalomas, Director General van AxelBeach Maspalomas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 april 2022

Dear StafW3,

We appreciate your feedback and your time in giving us the opportunity to improve our services. We greatly appreciate the confidence you have placed in us as your landmark hotel in Maspalomas.

We hope you visit us again soon.

Yours sincerely,

Beoordeeld op 8 maart 2022

Vooropgesteld, het personeel was heel behulpzaam.
Daar blijft het bij. Het hotel is versleten. Het ligt prima, maar het is rumoerig, van zowel de muziek buiten als van de kamers binnen.
Daarbij extreem veel te duur voor wat je er voor krijgt. Twee cocktails voor € 54,00, geen parkeerplaats voor je huurauto, tenzij extra € 15,00 per dag. Inderdaad in een schril contrast met Axel Berlijn. Ik ontraad het boeken van dit hotel

Kamertip: Ander hotel boeken
Datum van verblijf: maart 2022
AxelBeach Maspalomas, Director General van AxelBeach Maspalomas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 april 2022

Dear guest chicorob23,

Thanks a lot for sharing your comments about your stay in AxelBeach Maspalomas with us.

Your opinion is very helpful to us as it makes as improve our quality and services every day.

We would like to apologize if something was not of your liking. Axelbeach Maspalomas put a 24hours reception at the disposal of our guests so any request or query can be made at any time guest feels like. We have taken note of your comments and have passed them to the right departments, so we can improve, even more, our services. We hope we can host you in during your next holidays in Gran Canaria.

Kind regards,