Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super goed en lekker ”
Beoordeling van Restaurante Vasco Donosti

Restaurante Vasco Donosti
Geclassificeerd als nr. 68 van 425 Restaurants in Playa del Ingles
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Spaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
6 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig restaurant afgelegen aan een drukke weg geen parkeerplaats. Het beste is om met de taxi te gaan. Als starter is de bloedworst of de vijf kleine voorgerechten top. Als hoofdgerecht de T bone of de eendenborst. Als dessert is de cheesecake of de huisgemaakte truffels een aanrader. Gastheer is top. Leuk om een keer te eten wel reserveren.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank martinreiziger001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (233)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 233 beoordelingen

4 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

wij hebben heerlijk gegeten in dit restaurant. Wij hadden vooraf twee tapas besteld, vooral de tampura wad erg lekker en verrassend. Als hoofdgerecht hadden we paella besteld. de paella waas meer dan genoeg doordat we ook een voorgerecht hadden genomen kregen we het niet eens op. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kan dit restaurant aanraden!

Datum van bezoek: oktober 2015
Bedank saskia D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Restaurante_Donosti, Director de Relaciones Públicas van Restaurante Vasco Donosti, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 december 2015
Google-vertaling

Gracias por su comentario saskia D. Nos complace enormemente que tanto la calidad como la cantidad de comida, como el servicio, haya sido de su agrado. Muchas gracias.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2015 beoordeeld

Op een mooie dag in mei besloten we dit restaurant te bezoekrn. De foto's van de gerechten lieten het beste verhopen. Helaas, de gebrachte gerechten geleken totaal niet op de foto's. Qua smaak kon het er nog door, presentatie kon niet slechter. Gemiste kans.

Datum van bezoek: mei 2015
1  Bedank Genietertje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Donosti M, Propietario van Restaurante Vasco Donosti, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2015
Google-vertaling

Estimado Cliente,

Gracias por su comentario, y sentimos que no haya sido de su agrado su visita a nuestro. Restaurante.

Saludos Cordiales.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2015 beoordeeld

Qua sfeer is het allemaal wat sober. De tapas zijn erg lekker evenals de kabeljauw. De tapas zijn grote porties, echt rekening mee houden je bestelt snel teveel. de wijn wordt zuinig geschonken. Qua eten echt goed.

Datum van bezoek: juni 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank rons676
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Donosti M, Propietario van Restaurante Vasco Donosti, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2015
Google-vertaling

Estimado cliente,

Gracias por dedicar su tiempo a escribir una opinión positiva de nuestro Restaurante, gracias!


Saludos Cordiales.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2015 beoordeeld

Wat een heerlijke tapa's hebben ze hier. Locatie is misschien geen hotspot maar aan tafel merk je daar niks van. Erg goed gegeten en zeer vriendelijke en behulpzame bediening. Zeker 1 om te onthouden.

Datum van bezoek: april 2015
2  Bedank Jeroen3008
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Donosti M, Propietario van Restaurante Vasco Donosti, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2015
Google-vertaling

Estimado cliente,

Muchas gracias por su comentario.
Nos alegramos que haya disfrutado de nuestra comida, gracias!.

Saludos Cordiales.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Vasco Donosti bekeken, bekeken ook

Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Maspalomas, Gran Canaria
 

In Restaurante Vasco Donosti geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding