Het is een schitterend hotel, mooie ligging bij het strand. Ook dichtbij de boulevard, winkeltjes en tegenover het hotel ligt het busstation (geen geluidsoverlast). Vanuit het vliegveld ben je 20 minuten onderweg en vanuit de toeristenbus is dit meteen de 1e stop. De kamers zijn goed verzorgd, netjes en goed onderhouden, werd tevens iedere dag goed schoongemaakt. Gasten in het hotel zijn vooral Duits, wat een verademing is voor mij als Nederlander. Dit is vooral te merken rondom het zwembad. Geen wedstrijd "handdoekje leggen", heerlijk!! Complimenten gaan naar het volledige personeel van dit hotel: zeer gastvriendelijk, behulpzaam en spontaan. Norberto is een leuke manager, Brahim een attente ober en David een goede kok. Ik ben nog enkele namen vergeten maar een compliment voor de services. Het eten is uitstekend. Er is per dag een wisselend smakelijk aanbod en je komt als lekkere eter zeker aan je trekken. Ook in de avond zijn er leuke optredens waar je erg van kunt genieten. Kortom een aanrader voor iedere vakantieganger die wil genieten van rust en leuke activiteiten wilt ondernemen in de buurt.