3 personen bekijken dit hotel
travelup.com
Volledig restitueerbaar voor za 7 okt.
Trip.com
Volledig restitueerbaar voor zo 8 okt.
StayForLongUS$ 179
AlgotelsUS$ 201
TravelocityUS$ 206
Beoordeeld op 7 september 2019

Goed hotel vriendelijk personeel.mooie tuin echt heel mooi.
Verder alles top.

2 dingen die iets minder waren.
Ik was alleen.geen balkon.
De douche is zo klein dat wanneer je je omdraait het douche gordijn mee neemt.

Verder alle lof voor het personeel.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde alleen
H-ParqueTropical, Public Relations Manager van Hotel Parque Tropical, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2019

Dear Quandis,

Firstly we would like to apologise for not responding in your mother tongue.
We thank you for taking the time for reviewing us and are glad you enjoyed your holiday on Gran Canaria with our service and garden.
Secondly, we are sorry for the inconveniences you faced during your holiday. All our individual rooms are smaller rooms located on top floors without balcony. You can read this information during any booking process. We recommend you for future stays a reservation for our double rooms as single use. Like this the room will offer you more space, also in the bathroom and also a balcony or terrace. Feel free to get in touch for more information. We hope that you will visit us again soon!

Best Regards from the Quality Department
Stephanie

Beoordeeld op 17 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wat een heerlijke vakantie hebben wij hier gehad. Mooie kamer, erg goed eten, vriendelijk personeel. Ik eet glutenvrij en dat was hier ook goed geregeld. Niets is teveel voor de mensen die hier werken. Verder is alles wel gezegd door voorgaande beoordelingen. Echt super!!

Datum van verblijf: juli 2019
H-ParqueTropical, Public Relations Manager van Hotel Parque Tropical, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2019

Dear Guest,

We are sorry for not replying in your native language.

We would like to thank you for entrusting Parque Tropical for your recent holiday in Gran Canaria and sharing your thoughts on Tripadvisor.

We are glad that you loved our services, rooms and food. Our dedicated staff will be pleased to learn of your high praise. They work very hard and it will provide them with motivation to keep doing what they are doing.

We hope to see you again on your next trip to the Canary Islands.

Best Regards,

Beoordeeld op 27 juli 2019 via mobiele applicatie

Bijna alles is al benoemd.
Geen handdoekje leggen.
Schone mooie kamers. De kamers ogen op de foto lang niet als al die moderne kamers en lounges als andere hotels hier.
Echter ze zijn schoon. Elke dag weer. Sta je vroeg op dan zie je elke ochtend een legbatterij aan personeel. Ieder in zijn eigen outfit, met zijn eigen taak. Housekeeping, tuinier, poolcleening, etc. Allemaal even vriendelijk. Het hotel staat er al een tijd. Vaak zie ik in Spanje het verval toeslaan bij hotels die lange tijd staan. Hier niet. Alsof elk personeelslid trots is hier te mogen werken.
Dan de ligging. Langs veel hotels gelopen in playa des ingles. Allemaal hetzelfde principe. Hoogbouw met ervoor een zwembad. Veelal direct aan een doorgaande weg. Parque tropical niet. Bewuste laagbouw in een U. Het hele binnenterrein is een tropische tuin met zeer veel oog voor detail. Letterlijk een oase van rust. Heerlijk om te verblijven. Missers van bediening worden uiterst professioneel en vriendelijk opgelost. Kortom een aanrader. De gasten die ik zie zijn over het algemeen gezinnen. Veel uit Duitsland, af en toe hoor ik wat Engels en Nederlands.
Eten half pension is in buffetvorm. Top geregeld en zeer smakelijk. Erg fijn dat all inn constructie hier niet bestaat.
Van mij krijgen ze alle 5 punten.

Datum van verblijf: juli 2019
H-ParqueTropical, Public Relations Manager van Hotel Parque Tropical, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2019

Dear Guest,

Firstly, we would like to apologise for not responding in your native language.

We are very grateful for the detailed review about Parque Tropical and the compliments you left us. Our dedicated staff will be pleased to learn of your high praise. They work very diligently and it will provide them with great encouragement to keep doing what they are doing.

We hope to see you again on Sunny Gran Canaria.

Best Regards,

Beoordeeld op 27 december 2018 via mobiele applicatie

Op basis van de eerdere beoordelingen dit hotel gekozen. Alle lovende woorden hoef ik niet te herhalen, alleen bij deze te bevestigen.
In korte bewoordingen:
Uitstekende vriendelijke service.
Prima schoonmaak.
Prachtig en sfeervol hotel en tuin.
Ruime kamer.

Aandachtspunten:
Eten was goed van kwaliteit, maar keuze beperkter dan andere top 4* hotels.
Parkeren is langs hotel, blauwe band, gratis. Maar o zo druk.
Tip: parkeren bij bushalte (gele band), 1 euro per dag parkeerticket. Controleurs kijken of er een ticket ligt, niet of de tijd al is verstreken...

Datum van verblijf: december 2018
H-ParqueTropical, Director de Relaciones Públicas van Hotel Parque Tropical, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2019

Dear Vlotjes,

Thank you very much for your feedback via Tripadvisor.
We are pleased to read that you enjoyed your stay at our hotel Parque Tropical. We appreciate your compliments regarding our service, cleanliness and our rooms. Thank you for your comment concerning the food variety as well, we will take into consideration.

Hope to see you again in the near future.

Best regards,

Beoordeeld op 6 augustus 2017 via mobiele applicatie

Het is een schitterend hotel, mooie ligging bij het strand. Ook dichtbij de boulevard, winkeltjes en tegenover het hotel ligt het busstation (geen geluidsoverlast). Vanuit het vliegveld ben je 20 minuten onderweg en vanuit de toeristenbus is dit meteen de 1e stop. De kamers zijn goed verzorgd, netjes en goed onderhouden, werd tevens iedere dag goed schoongemaakt. Gasten in het hotel zijn vooral Duits, wat een verademing is voor mij als Nederlander. Dit is vooral te merken rondom het zwembad. Geen wedstrijd "handdoekje leggen", heerlijk!! Complimenten gaan naar het volledige personeel van dit hotel: zeer gastvriendelijk, behulpzaam en spontaan. Norberto is een leuke manager, Brahim een attente ober en David een goede kok. Ik ben nog enkele namen vergeten maar een compliment voor de services. Het eten is uitstekend. Er is per dag een wisselend smakelijk aanbod en je komt als lekkere eter zeker aan je trekken. Ook in de avond zijn er leuke optredens waar je erg van kunt genieten. Kortom een aanrader voor iedere vakantieganger die wil genieten van rust en leuke activiteiten wilt ondernemen in de buurt.

Datum van verblijf: augustus 2017
H-ParqueTropical, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Parque Tropical, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2017

Dear Timon,

First of all, thank you so much for your detailed and positive feedback on Tripadvisor. We are pleased to read that you enjoyed your stay in our Hotel Parque Tropical. Moreover, we highly appreciate your nice compliments regarding our location, our rooms, our food, our staff and our entertainment programme. Once again, thank you very much. We hope to be able to welcome you (or your parents ;) ) back in our hotel soon.

Best regards,
Norberto Medina