Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
19 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 163
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05-02-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
US$ 162
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 04-02-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Official Site
US$ 105
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.comUS$ 149
Expedia.comUS$ 149
travelup.comUS$ 190
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.679)
Beoordelingen filteren
4.679 resultaten
Waardering van reizigers
1.502
1.717
922
314
224
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.502
1.717
922
314
224
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 4.679 beoordelingen
Beoordeeld op 1 november 2021 via mobiele applicatie

heel gezellig hotel, top voorzieningen en activiteiten / animaties. Speciale waardering ook voor het animatie team wie al voorstellingen had gegeven maar de Halloween voorstelling sloeg alles. TOP
Het personeel zeer vriendelijk, behulpzaam en actief.
Hotel en omgeving zeer schoon en hygiënisch en ook heel strikt met de Corna regels.
Top hotel !!! Aanrader !!!

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Trail52206499898
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 oktober 2021 via mobiele applicatie

Was erg fijn Jose van het restaurant is een erg fijne aardige man. Hotel is zeer kindvriendelijk eten niet wow geen live cooking stations maar wel te doen en genoeg opties . Ruime kamers en leuke entertainment. Waar voor je geld. We komen zeker wel weer terug.

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank 247lunal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2021 via mobiele applicatie

Het hotel ziet er goed uit, de eetzaal is groot en vrij gehorig. Bedden zijn goed, schuiven snel uit elkaar en de kussens zijn vrij hard.

De medewerkers zijn vriendelijk en helpen je graag.
Het hotel ziet er netjes uit en elke ochtend maken ze je kamer schoon. De kamers zijn groot en goed verzorgd.

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 784marleenr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2021 via mobiele applicatie

Hotel ziet er goed uit. De kamers zijn ruim en worden dagelijks goed schoon gemaakt. Het eten is vers en voldoende variatie. Bediening is vriendelijk en doet het erg goed met de geldende ‘Corona regels. Ook voor gezinnen met kinderen is het hier prima vertoeven!

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank nielsvL8461EE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buena Ventura, Director General van Abora Buenaventura by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2021
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for sharing with us your opinion about your stay with us.

We hope to welcome you again!

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2021 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel, vriendelijk personeel, lekker eten (en cocktails)! Schone, ruime kamers. 2 zwembaden, eentje met entertainment en één waar je rustig een boekje kunt lezen. Strand op loopafstand. Wij hebben genoten!!

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sanne789734
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buena Ventura, Director General van Abora Buenaventura by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2021
Google-vertaling

Dear Sanne,

We are very pleased to read we have matched up with your expectations and hope to welcome you soon!

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken