Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 149
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05-02-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
US$ 149
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05-02-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Official Site
US$ 105
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.comUS$ 163
travelup.com
Destinia.comUS$ 177
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.679)
Beoordelingen filteren
4.679 resultaten
Waardering van reizigers
1.502
1.717
922
314
224
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.502
1.717
922
314
224
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
28 - 33 van 4.679 beoordelingen
Beoordeeld op 10 oktober 2021 via mobiele applicatie

Prijs kwaliteit van dit hotel is echt prima. Goede locatie en eten is beter dan verwacht gezien de revieuws. Dagelijks kip, varken etc. en ook de nagerechten zien er erg goed uit. Uiteraard is een deel grotendeels hetzelfde met het eten, maar volgens mij is er geen hotel wat dagelijks totaal ander eten heeft.

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ninongrzw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buena Ventura, Director General van Abora Buenaventura by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2021
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for commenting your experience in our Hotel here.

We are pleased to read that we have matched up with your expectations and hope to welcome you once more.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2021

Zeer ruim en net hotel, managers en personeel werken keihard om het de gasten naar hun zin te maken . Het eten is overvloedig ontbijt, lunch en dinner, kamers worden goed schoongehouden, zwembaden worden goed schoongehouden. Kortom namens ons een echte aanrader

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank 157dickg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buena Ventura, Director General van Abora Buenaventura by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2021
Google-vertaling

Dear Dickg,

thank you so much for choosing the Abora Buenventura for your holidays in Gran Canaria.

We are really happy to know you have had a great stay and hope to welcome you once more!

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2021 via mobiele applicatie

Super vakantie gehad. Personeel werkt keihard en rent de benen uit hun lijf. Super lekkere bedden, dus je komt goed tot rust. Staat zelfs een koelkastje op de kamer. Schoonmaaksters werken heel netjes en vouwen zelfs je kleren op. Strand is ongeveer 10 minuutjes lopen en in de buurt genoeg restaurants en uitgaansgelegenheden. Wij hebben een fantastische vakantie gehad.

Kamertip: Twee fantastische tentjes aan het strand om te eten of een cocktail te drinken zijn La Costa en Tipsy Hammock.
Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Trail13178758655
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buena Ventura, Director General van Abora Buenaventura by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2021
Google-vertaling

Dear guest of the Abora Buenaventura,

Thank you very much for forwarding us your opinion about your recent stay in Gran Canaria.

We are very happy to know you have had a great holidays and hope to welcome you again soon!

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2021 via mobiele applicatie

Het hotel is goed en schoon, kamers zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt. Eten is niet enorm gevarieerd maar erg uitgebreid en prima. In de buurt zijn veel leuke barretjes en leuke winkeltjes!! Het strand is een klein stukje lopen, echter geen parasols om te huren. Dus veel te veel in de zon.

Kamertip: Boek een kamer hoger gelegen, die zijn iets ruimer.
Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Amberva99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buena Ventura, Director General van Abora Buenaventura by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2021
Google-vertaling

Dear Amberva,

We are really pleased to see that we have matched up with the expectations you had and that you have enjoyed of your holidays with us.

We would be delighted to welcome you once more!

Kindest regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2021 via mobiele applicatie

Heerlijk weer, leuke uitgaansgelegenheid in de buurt. Enthousiast animatieteam en lekker eten. Relatief weinig kinderen, rustig overdag en goed georganiseerde show iedere avond. Ook overdag optie tot verschillende activiteiten. 5/5!

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank P7497YPannev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buena Ventura, Director General van Abora Buenaventura by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2021
Google-vertaling

Dear Pannev,

We are very pleased to know everything has resulted very positive and we would love to welcome you once more for your next stay in Playa del Inglés!

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken