Trip.com
Algotels
travelup.com
ZenHotels.com
Beoordeeld op 24 augustus 2022

Heerlijk verblijf. Afgelopen maandag na 2 weken verblijf bij Corona Roja weer terug. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Fijne locatie, zeer dicht bij strand (300 meter via achteruitgang bij zwembad), winkels en OV. Ouder hotel. Helaas geen gerenoveerde 3-kamerappartement (waren bezet). Met 4 personen wel zeer ruim. Goede maar oude bedden. Ook meubels oud. Staat wel tv, maar daarvoor moet je betalen. Maar met dit weer leef je hele dag buiten. Geen airco in kamers en hotel. Maar bij winkels ventilatoren te koop (met na 2 weken halve aankoopbedrag terug) en te huur. Ruim balkon met zeezicht en uitzicht over Playa del Inglés (8e etage). Vriendelijk personeel. Wifi wel van matige kwaliteit, ondanks het daarvoor moeten betalen. Soms erg lang wachten op een van de drie liften (oud technisch systeem blijkbaar). Eetzaal, bar en zwembad zijn op etage 0. Daar staan soms veel mensen voor liften te wachten. Terwijl op 1e etage (entree) liften werkloos staan te wachten. Er komt maar 1 lift per etage, of er moeten toevallig mensen uitstappen op de etage. Groot zwembad, voldoende ligbedden, maar vanaf 15.15 uur komt zwembad al deels in schaduw te liggen. Ontbijt zeer uitgebreid. Ook lunch goed, met wel vaak hetzelfde aanbod (hotdog, hamburger, patat, vlees, vis, salades). Maar voldoende aanbod om dagelijks af te kunnen wisselen. Aanbod diner iets minder. Maar nog steeds voldoende keus. Desserts aanbod matig. All-inclusive van 11.00-23.00 uur. Veel keus in cocktails, alcoholische koude en warme dranken, ijsjes en om 16.00 kleine high tea. Parkeren in omgeving wel een ramp.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 26 juni 2022

Wij hadden een gerenoveerd appartement. Veel ruimte en zag der prima uit met een groot balkon. Toen we aankwamen wilde de receptie per se een kopie van ons paspoort. Toen ik het BSN afplakte met een geeltje haalde men die weg, waarop ik heb gezegd dan ook geen kopie. Men zei dat dit moest van de politie hetgeen bij navraag onzin blijkt te zijn. Dit is geen verplichting van de politie.

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 14 mei 2022 via mobiele applicatie

Jullie schrijven bij Tripadvisor binnen zwembad en solarium dat is echt niet in Corona Roja in Playa des Ingles hoe kunnen jullie dit schrijven en foto's erbij was mischien vroeger zo maar nu echt niet meer dit is misleidend.Wij waren er in Jan voor de rest super mooi gerenoveerd appartement moet je wel opletten met boeken dat je een gerenoveerd neemt anders krijg je een verouderd maar dat is een keuze die je zelf maakt.wel weinig servies geen koffieapparaat geen waterkoker.Goede bedden rustige appartementen.

Datum van verblijf: januari 2022
Beoordeeld op 24 februari 2022 via mobiele applicatie

Het hotel heeft gerenoveerde en oude appartementen/ studio s die wij met bijbetaling van 10 euro p/d hebben omgeboekt. Is de moeite waard.
Medewerkers zijn vriendelijk/ behulpzaam.
Ontbijt vond ik verrassend goed voor 2 sterren.
Zwembad voldoende ligbedden, erg koud.
Bovenste verdieping nog een zonneweide met ligbedden( goede staat), en enkele ligbanken in verwaarloosde staat.
Verder is het hotel goed gelegen, over de boulevard zo in het centrum van Playa del Ingles.
Bushaltes in de buurt. Retourtje snelbus Las Palmas ( blauwe bus) 11.20 euro. In de bus met kaart te betalen. Korte afstanden 1.40. Gele bussen Las Palmas contant betalen.
Appartement wordt om de 2 a 3 dagen school gemaakt/ handoek wissel.
Geen theedoek/ vaatdoek aanwezig.
Prijs/ kwaliteit vind ik zeer goed.

Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 16 februari 2022

Wij hebben dit hotel niet prettig ervaren.
Het eten was weinig keuze en niet echt lekker.
De bedden waren slecht voelde de veren door het matras heen.
Verder was het personeel niet vriendelijk, op een enkele na. Alles is oud en veel dingen zijn kapot.
Wij waren noet de enige die dit zijden, bijna iedereen wie we spraken zouden nooit meer terug keren naar dit hotel.

Datum van verblijf: februari 2022