Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.027)
Beoordelingen filteren
7.027 resultaten
Waardering van reizigers
2.895
2.455
1.071
381
225
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.895
2.455
1.071
381
225
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 7.027 beoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2019

Goed hotel, schoon, lekker en gezond eten en veel sportfaciliteiten.
Meerdere zwembaden. Zeer geschikt voor kleine en grote kinderen.
Buffet is uitzonderlijk goed. Veel gezonde en lekkere opties. Verse vis en vlees van de bakplaat. Groot salade buffet. Snacks zowel gezond als ongezond (bv pizza maar ook salades kant en klaar) slushpuppie met stevia ipv suiker, 4 soorten suikervrije softdrinks. Goede kwaliteit alcoholische dranken. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank BosVenray
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 april 2019

Prima - typisch all-inclusive - hotel met mooie kamers, vriendelijk personeel en goede service. Maar de voornaamste reden voor ons om dit hotel te kiezen was de CrossFit box die bij het hotel hoort. Met 6 dagen per week de mogelijkheid tot het volgen van een WOD onder leiding van Pedro of lekker zelf je techniek bijspijkeren in de open gym in de open lucht, is dit voor ons een paradijs. Dit was onze tweede keer. De eerste keer kozen wij dit hotel vanwege de box. De tweede keer kozen wij dit hotel wederom vanwege de box, maar ook omdat we tevreden waren met de trainer! Waar je op een normaal (all-inclusieve) hotel niet echt socialiseert, hebben wij meerdere mensen ontmoet via de CrossFit box. Echt een aanrader als je je training niet wil laten varen maar wel lang op vakantie wil!

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank M1674UIsarahd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 april 2019

Wíj zijn hier nu voor de 4e keer geweest. Geeft al aan dat het ons prima bevalt. Op naar de 5e keer.
Prima hotel met goede voorzieningen en een prima keuken. Leuk en vriendelijk personeel . Busvervoer naar Maspalomas en Playa de Ingles voldoet aan de verwachtingen.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank Sightsee30286247654
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fran L, Public Relations Manager van Occidental Margaritas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2019
Google-vertaling

Dear guest,

Firstly we would like to thank you for choosing our Occidental Margaritas hotel once again for your holidays and for sharing this wonderful feedback of your recent stay among us, it is indeed very rewarding to read that we keep on meeting all your holiday needs and wishes year after year.

We are thrilled to read your praising comments about our staff as we strive to provide our guests with a caring and personalized service and we lay high value on our personnel being guest orientated and welcoming at all times.

It is also good to know that you enjoyed the many culinary delights prepared by our professional Chefs who always strive to offer a wide variety of typical delights in order to please all palates.

We also greatly appreciate your highlight on the good value of our free of charge shuttle bus that connects our hotel with Maspalomas and Playa del Ingles beach.
Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 maart 2019

Super leuke vakantie gehad. Schoon gezellig hotel, met vriendelijk personeel. Goed ontbijt en lunch, diner van mindere kwaliteit, maar smaken verschillen. Ruime keuze, voor zowel het eten als drinken.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank Escape11292751161
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fran L, Public Relations Manager van Occidental Margaritas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 maart 2019
Google-vertaling

Dear Guest,
We always find it nice to read that our guests went home with great holiday memories and we are very grateful for the time and effort you spent to share your personal experience at our Occidental Margaritas hotel with us and Tripadvisors´ readers.

We are grateful for your compliments towards our staff, whose kindness and helpfulness is one of our hotel's greatest strengths and I promise to congratulate them all on your behalf for their contribution to your wellbeing whilst in our hotel.

We thank you for pointing out the cleanliness of our installations, being fully aware that this is an aspect of primary importance for our guests to feel comfortable in our hotel, our housekeeping staff undertakes a thorough cleaning of our installations and rooms on a daily basis.

Last but not least, it fills us with pride that you could enjoy the gastronomical efforts of our chefs as we strive to satisfy the many culinary wishes of our guests offering the most delicious international and local dishes.

Again we thank you for this very kind review of our hotel and we look forward to serving you again in the future.
Best regards,
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 maart 2019 via mobiele applicatie

Top vakantie, lief personeel. Ze doen er alles aan om het naar je zin te maken en een optimaal vakantie gevoel te geven! Perfecte kamer. Het eten is goed en divers. Volgend jaar zeker weer terug voor de 3e keer!

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank motjed2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken