Beoordeeld op 18 september 2021

Geweldig hotel, erg behulpzaam personeel, het is niet het mooiste en het meest luxe hotel, maar wel heel vriendelijk en aardig personeel.
Het eten js goed, de bedden slapen prima, kamers en badkamer schoon en netjes.
Ligging is ideaal, alles op loopafstand, strand ongeveer een 10 min.
Yumbo een 20 minuten lopen.
Voor ons een aanrader.
Wij komen hier zeker nog eens terug

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 2 september 2021 via mobiele applicatie

Het hotel heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Prima kamer; prima ontbijt; lekker zwembad; het personeel is altijd vriendelijk.
Er zijn veel etablissementen rondom het hotel. Het is een fijne plek om te vertoeven!
We zien onszelf hier terug komen!

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 31 januari 2020 via mobiele applicatie

Frontdesk maria is eentopper spreekt goed nederlands. Pia die altijd met een lach het begin van het ontbijt ,lunch en diner is. En Erica die me kamer altijd weer spic en span maakte. Wifi is ok in mijn kamer aardig goed.
Zwembad en bars zijn ok.
All inclusieve is alleen lokaal drank!
Het eten was niet echt goed.
Voor kluis moet je betalen
Voor tv remote borg van 5€
Er waren veel te veel zeer dronken finnen.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde alleen
Hotel Green Fie... G, Director de Relaciones Públicas van Hotel Green Field, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 februari 2020

Dear guest 152duncanv,

Our main objective is offering excellent service to our clients. We hard day after day to be able to achieve this and there is no better reward than reading an opinion as positive as the one which you have written. Thank you. We hope to maintain this connection in the future and have the pleasure of a visit from you in the future.

Kind regards

Beoordeeld op 11 januari 2020 via mobiele applicatie

Schoon en vriendelijk personeel. Wel een oud hotel. Jammer dat iedere dag het zelfde ontbijt was. Geen variatie. Ons uitzicht balkon was goed rechts de zee links het binnenland. Alleen ook de overburen kunnen we aankijken. Animatie was er iedere avond.

Datum van verblijf: januari 2020
Hotel Green Fie... G, Director de Relaciones Públicas van Hotel Green Field, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2020

Dear CissieCook,

Thank you for choosing us for your last visit to Gran Canaria. It gives us great satisfaction to know that you enjoyed your stay at the hotel. Thank you for sharing your experience with other holidaymakers and for your comments giving us ideas for our future. We hope that we will see you again at the hotel.

Kind regards

Beoordeeld op 25 december 2019 via mobiele applicatie

Wij dachten lekker een weekje in de zon te genieten tijdens de kerstdagen. We wilden een leuk hotel wat dicht bij het strand ligt.

Het is hier onwijs gehorig. Er is een bar benenden en die is iedere avond tot 1:00 uur open. En het geluid staat echt mega hard. Ook op de gangen hoor je iedereen lopen en praten. De kamers zijn vies. Iedere dag komt de schoonmaak. Maar geen idee wat ze precies schoonmaken. De vloer in ieder geval niet. Vreemde kussens op bed waar je niets mee kan. Badkamer vol met vieze vlekken. Ik kan nog wel even doorgaan.

De afstand naar het strand is vanaf het hotel goed te lopen en het zwembad is mooi.

Verder geen aanrader. Mocht je het wel doen raad ik je aan om oordoppen mee te nemen en je eigen kussen.

Datum van verblijf: december 2019
Hotel Green Fie... G, Director de Relaciones Públicas van Hotel Green Field, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 december 2019

Dear claudiavA3810CA,

First of all, thank you for taking the time giving us your opinion about your holidays.
At the Greenfield Hotel, we know that the holidays are some of the most important times of the year, for that reason we feel we have not met your expectations on this occasion. We are aware of his discomfort and for that, we apologize.
We want you to give us a chance to show you our daily improvements.

Best regards.