Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Sol Barbacan Hotel(Playa del Ingles)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 165
US$ 156
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 171
US$ 166
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Seaside Sandy Beach(Playa del Ingles)
Gratis annuleren tot 28/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 218
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 276
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Occidental Margaritas(Playa del Ingles)
US$ 185
US$ 174
Barcelo.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis ontbijt
  • Zwembad
AxelBeach Maspalomas(Playa del Ingles)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 03/08
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 128
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Apartamentos Dorotea(Playa del Ingles)
Gratis annuleren tot 03/08
US$ 603
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Gold By Marina(Playa del Ingles)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (223)
Beoordelingen filteren
223 resultaten
Waardering van reizigers
67
90
40
17
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
67
90
40
17
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 223 beoordelingen
31 december 2014 beoordeeld

Van 19 dec tot 29 dec 2014 geweest ,het hotel was op zich redelijk de kamers werden iedere dag schoon gemaakt, iedere dag nieuwe handdoeken airco werkt niet ,het eten was slecht weinig variatie dit hotel raad ik niemand aan en dan moet dit een 4sterren zijn ,geen wiffi weinig zon rondom het zwembad als je in de zon wil moet je smorgens vroeg je handdoek klaar leggen anders geen plek meer in de zon voor ons geen tweede keer meer dit hotel

  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Roland D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2014 beoordeeld

goeie ligging, alles op een wandelafstand : t'strand, dijk, winkels, bars, resto's, bushalte aan hotel, fietsverhuur...
goed van eten, onze halfpension was dranken inbegrepen(water, wijn, cola, limo)
onze kamer was op eerste verdiep, zeer gemakkelijk dak van resto om s'avonds materiaal(kite) te drogen...

  • Verbleef: januari 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank christophebianca
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2014 beoordeeld

Hotel met vriendelijke bediening, rustig gelegen, direct aan het strand leuk zwembad en drank en snacks aan het zwembad.Het eten was zeer lekker en uitgebreid, in de namiddag was er ook koffieuurtje aan de bar van het zwembad. ik ben er al een paar keer geweest en ga zeker nog terug !

  • Verbleef: juli 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Reis609
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2013 beoordeeld

Goed hotel met supervriendelijke bediening , de kamers waren basic maar ok en goed zicht op zee . Ontbijt prima , middagmaal gewoon maar een pluspunt was zeker de snacks beneden aan het zwembad, avondeten zeer goed . Leuke poolbar die tot s'avonds 10 uur open was , binnen was de bar open tot 1 uur , animatie s'avonds stelde niet veel voor maar er was toch regelmatig een leuke sfeer. Prijs kwaliteit was in orde.

Kamertip: kamer met zeezicht
  • Verbleef: april 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Jos d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
20 september 2011 beoordeeld

Verbleven een week in dit hotel, 28 augustus, en we hadden een zeer aangename vakantie.
De kamer die we hadden was brandschoon met een uitstekend uitzicht op de zee.
De hotelruimtes die we gebruikten waren hetzelfde, met behulpzaam personeel die echt behulpzaam en vriendelijk leken te willen zijn.
Het voedsel was altijd vers en op hoog niveau klaargemaakt en er was veel keuze.
Ik ben er vrij zeker van dat als ons verblijf twee weken had geduurd dat we elke avond iets anders hadden kunnen eten in vergelijking met de eerste week.
Het is ook het eerste hotel waar we hebben verbleven dat een keuze voor diabetici had, hoewel ik niet zeker weet hoeveel avonden ze dat hadden.
Het grote zwembad dicht bij de bar was altijd nogal druk dus we gebruikten het kleinere zwembad dat ongeveer 80 tot 100 meter verder was en waar we een trapje voor af moesten.
Rond dit zwembad waren twee whirlpools en een mini outdoor fitness die gratis te gebruiken waren.
Het trapje was ongeveer het enige kleine probleem dat we hadden tijdens ons verblijf, het was een beetje lastig met het meenemen van drankjes uit de bar.
De entertainment 's avonds was de meeste avonden heel slecht, maar er waren genoeg bars en winkels als je niet in het hotel wilde blijven.
Ja, er waren veel Duitsers, maar we vonden de meeste van hen oké.
Hoe dan ook, een kleine tip voor je: wij hebben altijd gevonden dat wanneer de Duitsers gebruik maakten van een hotel, het doorgaans nog een halve ster meer waard was.
Nog een tip als u van plan bent dit hotel te gebruiken: je krijgt voor 10 euro 1 strandlaken per persoon die drie keer per week vervangen wordt.

2  Bedank pandanews75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken