was mijn 1ste verblijf in Hotel Neptuno GC
De locatie was perfect, vlak naast het Jumbo center zonder overlast van het nachtleven
Ik was er half december en had geluk met het weer, veel zon enkele wolken
Het voordeel is de ligging van het zwembad, zelfs in december baadt het zwembad in de zon en met hun nieuwe ligbedden lig je comfortabel
Ik had de all inclusive formule gekozen en dit was zeer gemakkelijk
Je krijgt geen armbandje maar je toont of zegt gewoon je kamernummer
Het ontbijt is goed maar eentonig , de lunch is a la carte buiten bij de snackbar en erg aangeraden, je kan kiezen uit pizza's, pasta tot steak... incl salade en desertbuffet van 13 tot 16u en iedere zondag bbq.
Het avondeten Dinner was minder van kwaliteit, veel keuze maar erg smaakloos
Het personeel verdient een pluim, ze werken er graag en dat merk je ook, vriendelijk, gemotiveerd met veel humor
Ze weten je snel te kennen en onthouden wat je favoriete drankjes zijn . Ze spreken goed Spaans, Engels en Duits.
Met de all inclusive formule kan je heel wat dranken bestellen van mixdranken, wijn, speciaalbieren..Altijd netjes in een glas met enkel A-merken
Het publiek in december was een mix van jong tot oud, Er verblijven heel wat gay koppels in dit hotel wat voor een relaxte sfeer zorgt ,iedereen is er even vriendelijk
Het hotel zelf is wat gedateerd maar proper en goed onderhouden met heerlijke bedden
Minpunt waren de poetsvrouwen, Ze doen hun job goed maar zorgen er ook voor dat je rond 8u gewild of ongewild wakker word door hun lawaai, erg luidruchtig..
Het is een eindje wandelen naar het strand maar er schijnt een shuttle bus te zijn, taxi kan ook en deze zijn spotgoedkoop in Gran Canaria