Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super restaurant”
Beoordeling van El Poncho

El Poncho
Geclassificeerd als nr. 41 van 429 Restaurants in Playa del Ingles
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 56
Keukens: Spaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld

Zeer vriendelijk personeel,niet lang wachten en vooral top eten, vanavond voor de 2e keer daar eten.
Wij bevelen dit restaurant zeker aan.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Roedeboe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ElPonchoRestaurante, Gerente van El Poncho, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden


Bedankt voor je positieve beoordeling.

We zijn blij dat het bezoeken van ons restaurant een positieve ervaring voor je is geweest.

groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (393)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 393 beoordelingen

30 juli 2019 beoordeeld

We hebben hier met z’n 2en een Chateau Briand gedeeld. Fantastische beleving, werd aan tafel gesneden en klaargemaakt. Fijne bediening. Wanneer je in Gran Canaria bent is dit echt het proberen waard!

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank LJreviewss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ElPonchoRestaurante, Gerente van El Poncho, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2019

Geachte klant, heel erg bedankt voor het geven van een paar minuten om uw ervaring in ons restaurant te becommentariëren en we zijn blij dat het volledig bevredigend was.

Als je wilt terugkeren, verwelkomen we je graag weer.

groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Steaks waren ok, het eten voor de kinderen was bedorven, parmezaan met groene stukjes erin.
Hier melding van gemaakt, zij gaven aan dat het aan ons lag.
Zeer slecht voor zo’n op het eerste gezicht net restaurant.
Met de rekening kwam er een onaangename sfeer.

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank senna67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ElPonchoRestaurante, Gerente van El Poncho, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2019

Geachte klant,

Het spijt ons dat uw ervaring in het restaurant niet zo bevredigend was als ik had verwacht.
We nemen nota van de opmerking om te blijven verbeteren,

Een hartelijke groet.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed restaurant tussen alle goedkope tentjes. Vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit ook goed. €104,00 voor 4 hoofd- en nagerechten. Goede keuze als je in de buurt bent.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank timverweij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ElPonchoRestaurante, Gerente van El Poncho, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2019

Hartelijk bedankt, beste klant, omdat je ons hebt laten weten hoe je ervaring met ons was.

We zijn blij dat je van het restaurant genoten hebt.

Ik hoop je snel weer te zien

Een groet.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke adequate bediening die je eten op tafels als treintjes door het restaurant rijden. Voorgerecht carprese: halfgroene vleestomaten met witte harde vettige substantie wat door moet gaan voor mozzarella op een bedje van sla, daaroverheen wat pesto-olie gevlogen. Hamburger als hoofdgerecht teruggestuurd, was niet te doen. Daarop prima reactie en entrecote gekregen. Die was best lekker, de friet daarentegen had vet gezien wat amper boven de 100 graden is geweest. Wijn was best lekker trouwens. Al met al leuk restaurant om te zitten, maar eten moet je er niet doen!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Frank B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ElPonchoRestaurante, Gerente van El Poncho, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2019

Geachte klant,

Het spijt ons dat uw ervaring bij ons niet zo bevredigend was als u had verwacht, we hopen dat u ons nog een kans geeft.

We geven uw indrukken echter door aan onze collega's om er rekening mee te houden.

Een groet.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die El Poncho bekeken, bekeken ook

 
Maspalomas, Gran Canaria
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Maspalomas, Gran Canaria
Playa del Ingles, Maspalomas
 

In El Poncho geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding