Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg lekker, prijzig in verhouding tot tapas in Spanje”

Taberna La Caña restaurante & tapas
Een tafel reserveren
2
ma 17-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 41 van 425 Restaurants in Playa del Ingles
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 13 - US$ 45
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Romantisch, Grote groepen
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Buiten zitten, Reserveringen
24 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg vriendelijke bediening, ze waren ook erg snel in het serveren en opnemen van het eten en drinken. Wij hebben ervoor gekozen om tapas gerechtjes te nemen en die te delen met elkaar. De porties zijn vergelijkbaar met andere tapas restaurantjes, de prijs ligt echt een stuk hoger (voor ongeveer 15 garnaaltjes in knoflook betaal je iets meer dan 11 euro). Hoewel de garnaaltjes echt heerlijk waren, vonden we het wel erg duur voor wat we kregen.
Mocht prijs je niets uitmaken, ga hier dan zeker eten!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Marlousreizen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (839)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 840 beoordelingen

12 maart 2019 beoordeeld

Wij hebben er tapas gegeten, zeker voldoende met een lekker flesje wijn, vlotte bediening, prijs kwaliteit lekker.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank elslambrecht
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijke ontvangst. Typisch Spaans restaurant, lekker maar niet fijn. Ruime porties. De website stelt het beter voor als de realiteit

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank RitaP584
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze ervaring is helaas niet positief. Ik ben een visliefhebber en wilde graag calamaris van de kaart bestellen. Dat was op dat moment helaas niet mogelijk. Ook de 'fish of the day' was er niet. Toen noodgedwongen een vleesgerecht (aardig aan de prijs) besteld. Mijn vrouw bestelde een kipgerecht. Na enige tijd kwam de ober terug om aan te geven dat ook het kipgerecht niet bereid kon worden. Toen hebben we aangegeven elders te willen gaan eten en om de rekening van de drankjes gevraagd. Die kwam na enige tijd. Wat bleek: ook de gerechten stonden daar op. Het was uiteraard geen probleem dat te corrigeren, maar toch......... Hier zijn we dus niet meer terug geweest. Over de kwaliteit van het eten kan ik dus niets zeggen.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 515JanP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tabernalacana, Gerente van Taberna La Caña restaurante & tapas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2019
Google-vertaling

Hi Jan P,
sorry for taking so long to answer.
We remember this night and its was after new years. I think is was the 2nd or 3rd of January.

Its was a very busy night and you didn't have any reservation made with us (many other guests did make a reservation). Even though you didn't have a reservation we tried to cater for you. In the moment you arrived we didn't have time to explain what we had run out of but when the waiter arrived he explained this to you.
Regarding the chicken - in that moment we thought we had chicken but as is turned out we had also sold out (we only use fresh free range chicken) - not like most restaurants in the area that use frozen chicken and can just take it out of the freezer and act as if its fresh chicken.

Our main goal is to always use fresh ingredients and during that period most of our providers ran out of stock because of bank holidays so they couldn´t sell to us what they didn't have.
Regarding the calamares we still don´t have calamares on the island. You can find the small one but they are not as nice as the one we usually have. Its been 4 months since there is no calamares available on the island. We only want to serve the best to our guests but if there is none on the island we cant make miracles.

Anyway, i guess you are wright as a guest to be disappointed but id like you to also consider some of our reasons to have run out of ingredients. If you would have given us a chance to make something nice for you we would know you would have been happy but you decided to walk away and give us a bad rating even though you didn't have a reservation and we did try to give you service.

Regards from all the team
We hope you can understand us in some way and change for rating or take the review out of tripadvisor.
Taberna la caña

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en een goede prijs-kwaliteit verhouding! Zeker de moeite waard

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 102lizzyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taberna La Caña restaurante & tapas bekeken, bekeken ook

Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 

In Taberna La Caña restaurante & tapas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding