Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig!!!”
Beoordeling van Mamacita

Mamacita
Geclassificeerd als nr. 7 van 400 Restaurants in Playa del Ingles
Prijsklasse: US$ 23 - US$ 46
Gegevens restaurant
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening, alles heerlijk vers. De gerookte tonijn met mozzarella is een aanrader, maar ook de hoofdgerechten en dessert waren subliem. We gaan zeker nog een keer deze week.

Bedank adgommers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (236)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 236 beoordelingen

19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor ons een nieuw restaurant. Tussen al die touristische restaurants in de Jumbo een verademing. Erg aardige ( italiaanse) eigenaar. Je voelt je erg welkom. Lekkere vis gerechten op de kaart. Wijnen per fles goed betaalbaar en uiteraard ook per glas ( kleine selectie).Afsluiten met een klein glaasje ron miel.. heerlijk!

Bedank Ron v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein en gezellig. Hartelijke ontvangst
Een aanrader voor wie van vis houd.
Het betere restaurant in Playa del Ingles .


Bedank Marc D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MamacitaStaff, Proprietario van Mamacita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 april 2018
Google-vertaling

Thanks for reviewing us!
and for having considered us the best in pLaya del ingles

Lovely regards
Mamacita Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Aardige niet opdringerige bediening. Alles chill en super lekkere vis. Gratis sangria van het huis. En als je van dessert houdt hebben ze een chocolade bom met 3 soorten chocolade plus vloeibare witte chocolade!!

Bedank Wouter K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MamacitaStaff, Proprietario van Mamacita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 april 2018
Google-vertaling

We are happy that everything was to your liking
We hope to see you again next time in gran canaria

Lovely regards
Mamacita Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima restaurant is het verder smakeloze Yumbo Centre. Kleinschalig, verzorgd en smaakvol ingericht. Eten is heerlijk. Porties aan de grote kant. De popcorn erbij was verrassend.

Bedank Peter V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MamacitaStaff, Proprietario van Mamacita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 april 2018
Google-vertaling

Thank you for leaving your opinion

Best regards
Mamacita staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mamacita bekeken, bekeken ook

Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
 

In Mamacita geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding