Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (372)
Beoordelingen filteren
372 resultaten
Waardering van reizigers
241
111
14
3
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
241
111
14
3
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
20 - 25 van 372 beoordelingen
7 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi gerenoveerd hotel aan de duinen van Maspalomas. Vriendelijk personeel, schoon, ruime kamers, WiFi , goede keuken en kleinschalig. Hotel is max 5 lagen en vanaf 3, 4 & 5 kijk je uit op zee over de duinen heen. Strand is wel even lopen door de duinen. Strand is net de Kalverstraat, hier moet je van houden voor ons was het te druk. Bedden en parasols aan het strand zijn aan vervanging toe.

Citee & Yumbo liggen op loopafstand. Restaurants in overvloed maar geen echte uitschieters. Auto huren is simpel & goedkoop. Aanrader is Las Palmas en dan dwars door de bergen hier naar toe rijden.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank Yolanda V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2016 beoordeeld

Mooi, schoon en rustig hotel met oprecht vriendelijk personeel. Het hotel is gelegen in een duinpan waardoor je maximale privacy hebt. Het personeel maakt een persoonlijk praatje met je zodat je je een welkome gast voelt. Het eten is vers en wordt ter plekke bereid. Advies is om half pension te nemen. Als laatste nog de vermelding dat de bediening in het restaurant heel vriendelijk is.
Vriendelijke groet van Mr. and Mrs. 138

Kamertip: Kamer op de begane grond is ons goed bevallen omdat wij een eigen terras hadden en zo naar het zwembad konden lopen.
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Harry N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2016 beoordeeld

Heel mooi hotel . Lekker uitgebreid ontbijt . Ligt op een rustige plaats maar toch kort bij de drukte .Voldoende ligbedjes aan het zwembad en zeer ruime kamers. Spijtig dat het hotel niet op een andere plaats ligt want zoals in een vorige beoordeling staat is Playa Del Ingles aan zijn glorie tijd voorbij

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sabrina226
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2016 beoordeeld

Het hotel is top. Zelden in zo'n goed en mooi hotel verbleven. Ligging is top.
Plaatsje Playa del Ingles is zijn glorie tijd voorbij. Is oud en vies. Moet nodig op de schop. Strandbedjes zijn ronduit vies en oud. parasols gescheurd. Ga je echt niet op liggen.
echter het verblijf bij het zwembad bij het hotel maakt alles goed.

Kamertip: als je uitzicht op de duinen en het strand wil hebben zal je de twee bovenste verdiepingen moeten boeken.
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank abrahamhj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2016 beoordeeld

sinds Mei open en is een fijne Plek om te verblijven maar er kunnen noch een aantal dingen verbetert worden een deel van het personnel heel aardig het zou goed zijn eens met een Gast de verbeterpunten door lopen

Kamertip: zijn Standaard Kamers maar wat mij niet prettig lijkt zijn de Kamers beneden direct naast het Restaurant
  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank RTH2810
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken