Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top!”
Beoordeling van Britannia

Britannia
Geclassificeerd als nr. 15 van 425 Restaurants in Playa del Ingles
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 13
Keukens: Brits, Eetcafé
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt
29 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten vriendelijk personeel! Prijs goedkoop voor de kwaliteit. Voor 3,75 heerlijk English Breakfrast

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank B5926FHemmag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (337)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 337 beoordelingen

18 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerder lekker gegeten. Wilde vandaag glutenvrij eten en vroeg of dat kon. Het antwoord was: no, sorry, we don’t support that.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 512wilfredk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke Engelse bar
/ pub waar je heel goedkoop een full english breakfast kunt krijgen voor maar 3,75 euro toppertje en erg lekker een aanrader je kunt meteen de dag door!!
I

Datum van bezoek: september 2017
Bedank 582jeroenk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten voor niet al te veel geld. Jammer dat op de Nederlandse kaart de gerechten met grote en kleine garnalen omgedraaid zijn. Daarom kregen we een ander gerecht dat we wilden bestellen.

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank 512wilfredk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 april 2017 beoordeeld

Vroeger vaak heerlijk gegeten, nu zeker in kwaliteit in geboet. was ook in de stille tijd dus dat had er zeker mee temaken.

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank peterkN2990BZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Britannia bekeken, bekeken ook

Playa del Ingles, Maspalomas
San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 

In Britannia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding