Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.101)
Beoordelingen filteren
2.101 resultaten
Waardering van reizigers
1.117
551
246
119
68
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.117
551
246
119
68
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.101 beoordelingen
Beoordeeld op 31 augustus 2018 via mobiele applicatie

Geen herrie van kinderen, maar door ligging in baai veel geluidsoverlast van hotels in de buurt. Nu al twee avonden veel harde muziek tot 24.00 uur. Erg jammer. Hotel verder prima. Geen super grote kamers. Toilet onhandig geplaatst, dwars erop zitten is het beste. Eten prima, niet overdadig maar wel voldoende keuze en smaakvol. Personeel super aardig.
Verwacht nabij het hotel geen gezellige boulevard. In de buurt wel wat restaurantjes en bars maar liggen niet gezellig.
Wel een minpunt, de wifi is waardeloos,.

Verbleef: augustus 2018, reisde met een partner
Bedank Jenny J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2018

Een absolute aanrader ook qua locatie om je vakantie door te brengen. Voor rokers onder u is aan te raden zelf een asbak mee te nemen om op je grote balkon met prachtig uitzicht op zee te kunnen roken, want die ontbreken op de kamer/suite.

Verbleef: augustus 2018
Bedank Henk d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 januari 2018

Mooi en rustig gelegen hotel op de kliffen. Het eten was behoorlijk. Naast de zee tevens uitvalsbasis voor wandelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Beperkte mogelijkheid om buiten te ontbijten en dineren.

Verbleef: juni 2017
1  Bedank PaulN3619
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2017

prachtig hotel, ligt op een klif met prachtige uitzichten langs alle kanten. Mooie ruime kamer met balkon waarop we s avonds nog van de zon konden genieten. Ook heel proper. superlief en behulpzaam personeel! ook het animatie team is geweldig! de avondacts van het hotel zelf zijn ook de moeite waard om te zien! zeker de flamenco dansers ;) uitgebreide keuze bij ontbijtbuffet, elke dag bubbels bij het ontbijt! Lunch in het hotel is simpel maar lekker. vooral de wrap met zalm en de hamburger! ongeveer 20min wandelen naar het strand en de winkeltjes dus valt goed mee! Heel fijn verblijf gehad, zou er zo terug naar toe gaan!

Kamertip: bar met animatie op 1ste verdiep, tot ongeveer 23u speelt er muziek
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank karolienw94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2017

Dit hotel ligt op een punt waardoor je de zee aan je balkon hebt liggen. Hierdoor krijg je prachtige zonsondergangen te zien. Het restaurant en de bediening is fantastisch. De kamers ruim maar wel weinig opbergruimte. Jammer dat er maar een beperkte mogelijkheid is om buiten te eten. 10 tafeltjes is de max. Dit hotel zorgt er wel voor dat wij waarschijnlijk weer snel terugkomen! De afstand naar Santa Ponsa is in 20 min.te lopen. De weg ernaar toe is wel wat heuvelig. Wij hebben het hotel gebruikt als vertrekpunt om met de auto mooie dorpjes of uitzichten te zien. Het parkeren rondom het hotel is wel een ramp. Het is er erg druk en voor de parkeergarage van het hotel vragen ze 10 euro per dag. Het hotel wordt ook veel gebruikt door Fietsclubs.

Kamertip: Alle kamers hebben zeezicht
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank WinniedePoeh2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken