Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.134)
Beoordelingen filteren
1.134 resultaten
Waardering van reizigers
320
352
227
134
101
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
320
352
227
134
101
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.134 beoordelingen
31 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer aangenaam hotel, dicht bij winkels en strand. Vriendelijk en behulpzaam personeel . Je kan voor 4 euro een rondrit maken van 2 uur met een toeristentreintje. Komen zeker en vast nog eens terug. Aan te raden om de wagen in de ondergrondse garage te parkeren . De markt is gemakkelijk te voet te bereiken.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
1  Bedank 618michelines
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MedplayaGR, Director de Relaciones con Clientes van MedPlaya Piramide Salou, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 augustus 2016
Google-vertaling

Kære kunde,
Tak for din kommentar,
Venlig hilsen,
Medplaya Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2015 beoordeeld

Prima hotel, op wandelafstand van het strand. Leuke kamer, ruim genoeg, en netjes. Lekker eten, zeer goeie all-in formule.
Personeel is super!!! Vlotte bediening, en altijd klaar voor een leuke babbel :-))
Het animatieteam was ook super, met 's avonds minidisco voor de kindjes!
Waarschijnlijk volgend jaar terug :-)

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Bart P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
suemedplaya, Guest Relations Manager van MedPlaya Piramide Salou, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2015

Dank u voor het kiezen van het Hotel Piramide voor uw recente vakantie in Salou.
We zijn blij dat je genoten hebt van uw verblijf bij ons en hopen u weer te zien volgend jaar
Vriendelijke groeten
Guest Relations Team Med Playa Hotels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2015 beoordeeld

de kamer was in orde.

het hotel was proper

veel variatie van eten, was zeer in orde!

leuke vakantie gehad

goede bediening!

zeer tevreden over alles, het was de 2 de maal dat we er geweest waren.

De shows 's avonds waren dik in orde!

Kamertip: het bovenste verdiep is een aanrader!
  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Joseph G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2014 beoordeeld

Wij konden deze reis maken voor een heel lage prijs, door de promotie van Herman en Vandamme.

Personeel: Heel vriendelijk en behulpzaam, niet over te klagen. Soms was het wat wachten aan de bar, maar dat was zeker niet door tempo van het personeel, maar aan een tekort. Onze airco was kapot, bij het melden aan de receptie werd dit meteen genoteerd en tegen de volgende middag was het hersteld. Een taxi bellen doen ze ook voor je, niets op hen aan te merken!

Faciliteiten: De gratis WiFi in de bar is zeer slecht. Je kan met moeite je facebook checken. Zwembad is goed gelegen, een hele dag zon op het zwembad. Poolbar was een pluspunt, al zou een dispenser voor de All-In gasten wel makkelijker zijn.

Ligging: Ligt op minder dan 10 minuten van het strand, minder dan 10 minuten van Port Aventura (met taxi). Rustig gelegen, geen last van geluidsoverlast.

Kamer: Zeer ruime kamer, zeer ruim balkon. idem voor badkamer, wel iets te weinig druk op het water. gratis kluis is pluspunt.

Restaurant: Kwaliteit was goed, zonder meer. Persoonlijk vond ik dat er iets te weinig keuze was voor een 4 sterren hotel, en iets te veel herhaling voor 4 sterren. Show cooking was leuk, maar was gewoontjes, niet zo erg speciaal. Smaak was wel goed. Na een maaltijd zal je tevreden zijn, zonder meer.

All-In: Zeer aan te raden. Je kan het zelf nog bijboeken ter plaatse. Dit zou ik erg aanbevelen. Cocktails worden rijkelijk gevuld met alcohol, en ze zijn bovendien zeer lekker. Je hebt een zeer groot aanbod aan dranken, alle cocktails krijg je, dan wel met lokale alcoholische dranken, maar dit smaak je niet. Snacks waren ook in orde, vers gemaakt, waardoor er wel wat wachttijd is, maar zeker de moeite waard om op te wachten. vanwege hun grote prijs (4 euro voor burger, 5 euro voor kleine pizza) is het zeker aan te raden om een All-In formule te hebben.

Algemeen: Het was een leuke vakantie voor ons, met een goed hotel. Eten is goed, maar niet bijzonder. Je zal tevreden zijn over eten. Andere gasten zijn goed, in september overheerst wel de iets oudere bevolking. Vriendelijk personeel, proper restaurant en kamers.
Enige jammere vond ik dat er geen formulier werd aangeboden voor een beoordeling te geven.
We zouden teruggaan, maar weer aan deze prijs, we zouden er bijvoorbeeld geen 600 euro voor een week voor over hebben. Dit hotel is ook geschikt voor mensen met een beperking. Er is een lift voor in het zwembad te gaan, er is overal waar een trap is een pad voor rolstoelgebruikers en dergelijke.

Kamertip: Hogere verdieping vragen, anders heb je wel last van restaurant. Ideaale kamer is op de hoek terhoogte van het zwembad. Voorkant hotel is ook nog goed, maar daar zal er wat meer lawaai zijn.
  • Verbleef: september 2014, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank GregoryMisouri
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
15 september 2011 beoordeeld

Bezochten Med Playa Piramide begin september voor 1 week en hadden een geweldige vakantie.
Ik reisde met mijn partner en we waren niet zeker wat te verwachten.
Transfer vanaf het vliegveld per touringcar duurde ongeveer 20 minuten maximaal.
Check-in was zeer snel, hoewel onze kamer niet helemaal klaar was ( was we verwachten, aangezien het pas 10 am was toen we aankwamen).
Na ontvangst van onze sleutels rond de middag zijn wij naar onze 3e verdieping kamer gegaan( geen problemen met lift).
De kamer was meer dan voldoende voor ons beiden, zeer ruim en de airconditioning was heel erg koel wat zeer verwelkomend was na een wandeling rond het resort met temperaturen van 30 graden.
De koelkast was vrij oud en leek heel warm, maar we kwamen erachter dat als je de deur van de kast eromheen open liet, het kon ventileren en dat hij dan goed werkte, de tv is zeer gedateerd en er is slechts 1 Engels sprekend kanaal ..... allebei van deze extra's zijn gratis dus waarom u zou klagen is een mysterie!
Over gratis gesproken, u krijgt ook de kluis en 2 water, 2 blikjes san miguel en 2 blikjes cola in uw kamer en dat vond ik een mooi gebaar.
Het animatieteam is fantastisch, het verbaasde me hoeveel uur ze werkten en toch bleven lachen!
Het zwembad is koel, maar ook zeer uitnodigend als de temperatuur stijgt.
De shows die ze opvoerden waren boven de gebruikelijke hotel standaard en alleen rond 11pm wanneer iedereen voor de laatste bestellingen ging, moest u voor een drankje wachten.
Er was altijd iets aantrekkelijks voor ontbijt, lunch en diner, hoewel we een paar avonden uit eten gingen aangezien de tijden ons niet altijd uitkwamen ..... kan de schuld hiervoor echter niet aan het hotel geven:) Al met al hadden we een fantastische vakantie en we zullen weer terugkeren volgend jaar!

1  Bedank ClaireBear073
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken