Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk plekje”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van TRANQUILIDAD Y DIVERSIÓN

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Salou, Costa Dorada, Province of Tarragona, Catalonië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

KarinD675
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
“Heerlijk plekje ”
Beoordeeld op 6 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019

Gastvrouw is echt top! Heel vriendelijk ontvangst en regelmatig even vragen of alles nog ok was. Parkeren direct voor de deur alsmede het zwembad. Net iets buiten salou dus van uit de drukte heerlijk bijkomen.

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 sep 2019
Bedankt en hopelijk genoten van de extra dagen in Port Aventura. Tot wederziens. Jullie zijn altijd welkom xxx Nadine
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2020 voor een verblijf in juli 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Freedom30 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 januari 2020 voor een verblijf in december 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kurt S
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 oktober 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.