Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker maar let op de rekening ”
Beoordeling van El Mero Los Mellizos

El Mero Los Mellizos
Reserveren met
El Mero Los Mellizos is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 100 van 774 Restaurants in Benalmadena
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 30 - US$ 116
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
2 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk uitzicht over de haven. Gezellig etablissement, vriendelijke service. Eten was lekker. De paella mix was natter dan de paella kreeft. De babykreeft en scampi’s waren zeer droog, de paella wel vol van smaak. Je krijgt een hapje van het huis maar rekenen het wel aan. We hebben de serveerster er attent op gemaakt en heeft het verschil in mindering genomen zonder problemen.

Bedank AlainChantal66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerencia M, Director de Relaciones Públicas van El Mero Los Mellizos, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 januari 2018

Hartelijk dank voor uw mening over Tripadvisor. We zijn blij dat over het algemeen het bezoek aan ons restaurant buiten hun gading. We blijven zo veel mogelijk te verbeteren. We hopen dat u ons weer te bezoeken. heel hartelijk bedankt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (780)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 781 beoordelingen

3 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals alle restaurants van “Los Mellisos” is ook deze een topper. Reserveren is zeker aan te raden. Uitgebreide kaart met een varia aan visgerechten (vlees kan ook). De bediening loopt op z’n tenen tijdens de piekuren en kunnen daarom wat kortaf zijn. Begrip hiervoor is daarom wel op z’n plaats. De gerechten zijn stuk voor stuk heerlijk, de Paella is een topper. Een fijne middag gehad met de familie in een goed restaurant met heerlijke gerechten en wijnen.

Bedank boomweide
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerencia M, Director de Relaciones Públicas van El Mero Los Mellizos, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 december 2017
Google-vertaling

Hartelijk dank voor uw mening over Tripadvisor. We zijn blij dat over het algemeen het bezoek aan ons restaurant buiten hun gading. We blijven zo veel mogelijk te verbeteren. We hopen dat u ons weer te bezoeken. heel hartelijk bedankt

***
We appreciate your review. For us the most important thing is the quality of the product and that our customers are satisfied. We are so glad that you enjoyed the visit.

Hope to see you again soon!

Sara TR
Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker mooi uitzicht vriendelijk gewoon top! Wijn was lekker en de vis in zout gegaard is een aanrader

Bedank Sallymot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerencia M, Director de Relaciones Públicas van El Mero Los Mellizos, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 september 2017

Hartelijk dank voor uw mening over Tripadvisor. We zijn blij dat over het algemeen het bezoek aan ons restaurant buiten hun gading. We blijven zo veel mogelijk te verbeteren. We hopen dat u ons weer te bezoeken. heel hartelijk bedankt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Is echt een aanrader. Heerlijke vis gegeten, de Carabineiros zijn over heerlijk.
Prachtig zicht op de haven dat heel Romantisch wordt als de duister valt.
Één opmerking: het was niet mogelijk om te reserveren vooraf ( 8 komende dagen volzet..?), maar ter plaatse geen enkel probleem om een tafel te krijgen...gelukkig, want we hebben er echt van genoten!!

Bedank Peter B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerencia M, Director de Relaciones Públicas van El Mero Los Mellizos, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 augustus 2017
Google-vertaling

Hartelijk dank voor uw mening over Tripadvisor. We zijn blij dat over het algemeen het bezoek aan ons restaurant buiten hun gading. We blijven zo veel mogelijk te verbeteren. We hopen dat u ons weer te bezoeken. heel hartelijk bedankt

We appreciate your review. For us the most important thing is the quality of the product and that our customers are satisfied. We are so glad that you enjoyed the visit.

Hope to see you again soon!

Sara TR
Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij wilden een tafel aan het water maar op het moment van aankomst was deze niet beschikbaar. We hebben een drankje gedronken en mochten wachten tot deze vrij was. Dit ging vlot en na 10 minuten hadden wij een tafel met prachtig uitzicht over de haven. We hebben uitstekend gegeten. Als nagerecht een heerlijk toetje met aardbeien. De wijn was ook goed!

Bedank merijn1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerencia M, Director de Relaciones Públicas van El Mero Los Mellizos, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 augustus 2017

Hartelijk dank voor uw mening over Tripadvisor. We zijn blij dat over het algemeen het bezoek aan ons restaurant buiten hun gading. We blijven zo veel mogelijk te verbeteren. We hopen dat u ons weer te bezoeken. heel hartelijk bedankt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die El Mero Los Mellizos bekeken, bekeken ook

Benalmadena, Costa del Sol
Benalmadena, Costa del Sol
 
Benalmadena, Costa del Sol
 
Benalmadena, Costa del Sol
 

In El Mero Los Mellizos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding