Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fijn appartement direct naast de golfbaan”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Benalmadena, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Deens
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Deens
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Jan H
Rotterdam, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
“Fijn appartement direct naast de golfbaan”
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in september 2019

Het appartement bevindt zich op de 2e etage?? van een appartementencomplex met uitzicht op de golfbaan, en heeft een keuken voorzien van alle gemakken, een woon/eetkamer met toegang tot het terras met een 4 pers. tafel met stoelen waar het heerlijk ontbijten is. Omdat we een huurauto hadden was alles gemakkelijk aan te rijden. Te voet zal dit iets lastiger zijn denk ik.
Al met al een prima week hier doorgebracht.

Datum van verblijf: september 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
28 aug 2019
Hola
Gracias por tus comentarios. Como el apartamento se anuncia con solo 2 dormitorios, un grupo de 6 debe usar la sala de estar. También hay una parada de autobús que pasa cerca para que las personas con niños pequeños puedan ir y venir de la playa. Parece que disfrutó de todas las instalaciones y, como se discutió, el precio fue muy razonable para el tiempo en agosto. Qué pena que solo le hayas dado 3 estrellas cuando no había nada que no te gustara.
Un Saludo
Linda y el equipo
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
_ptitesou ...
Saint-Pierre-du-Mont, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 okt 2017
Merci pour vos gentils commentaires et pour être de si bons invités! Nous espérons certainement que vous revenez.
Un Saludo
Linda y el equipo
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
susibn86
Marano di Valpolicella, Italië
Niveau 3 bijdrager
16 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 aug 2017
Grazie mille per i tuoi commenti gentili. Siamo molto contenti di aver apprezzato la tua vacanza. Forse tornerai!
Un Saludo
Linda
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bente Hul ...
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 17 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 jul 2017
Først og fremmest er jeg glad for at se, at du erkender at lejligheden er meget flot. Jeg forstår også, at du informerede vores vicevært om, at du havde en dejlig ferie. Sikke en skam, at du kun har kunnet klage over en elevator, ikke arbejder under din ferie. Dette er en elevator i det fælles område af bygningen, og jeg sætter pris på, at dette er meget irriterende, men som du syntes at værdsætte, da du var her, er den helt ude af vores kontrol. Elevatoren blev repareret under din ferie, så det var kun ikke muligt at blive brugt i et par dage. Vi er meget ked af det her, men vi talte hurtigst muligt til bygningens vedligeholdelsesfirma og gjorde alt, hvad vi kunne for at skynde dem.

Jeg spurgte vagterne for billeder af det ødelagte hegn, som du henviser til, men de kan ikke finde det! Udsigten fra terrassen er smuk og ligger over golfbanen, som vi siger i vores annonce. Udsigten fra tagterrassen er også fantastisk, og du kan se, at på billedet hedder det, at dette er udsigten fra tagterrassen. Du er korrekt, at vedligeholdelse af golfbanen er fremragende. Lejligheden har air conditoning og termoruder og du skal kun bruge dette, og det er ikke muligt at høre støj fra golfbanen. Ingen af ​​vores tidligere kunder har hver klaget over synspunkter, støj eller afstande. Jeg tror, ​​at du måske var utilfreds med situationen med elevatoren og forsøger at finde fejl med en lejlighed, som du anerkender, er meget flot. Sikke en skam.

First of all I am happy to see that you acknowledge that the apartment is very nice. I also understand that you informed our caretaker that you had a lovely vacation. What a shame that you have only been able to complain about a lift, not working during your vacation. This is a lift in the communal area of the building, and I appreciate that this is very annoying, but as you seemed to appreciate when you were here, it is completely out of our control. The lift was repaired during your vacation, so was only not able to be used for a few days. We are very sorry about this but we spoke to the maintenance company of the building as soon as possible, and did everything that we could to hurry them.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen