Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spare ribs”
Beoordeling van The Steakhouse

The Steakhouse
Geclassificeerd als nr. 131 van 907 Restaurants in Benalmadena
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 33
Keukens: Steakhouse
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

De spareribs vielen zo van het bot af. De barbecue saus is echt niet nodig voor deze spare ribs. De aardappelpuree was voortreffelijk. De bediening was vriendelijk en beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar ToWijk 13 september2019

Datum van bezoek: september 2019
Bedank To W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (144)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 144 beoordelingen

6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, chateau Briand on the stone was erg goed. Vlees was zeer mals. Bediening erg vriendelijk. Goed geprijsd en zeer goede kwaliteit. We zijn er daardoor meer dan 1 x gaan eten.

Datum van bezoek: augustus 2018
2  Bedank AssieEver
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker eten voor een prima prijs. Daarnaast is de bediening erg vriendelijk en altijd in voor een gezellig praatje. Als je in Benalmadena bent moet je hier zeker langs gaan.

Datum van bezoek: juni 2018
2  Bedank ruudverbeek23
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2017 beoordeeld

Ingegaan op de "deur-stoep-promotor"
Steaks van 250gr vond mijn echtgenote te veel, maar wat kleiner was geen optie.
Eten was lekker maar we stonden wel binnen een uur weer buiten.
Misschien wel de mediterrane mores om klanten niet te laten wachten?

Datum van bezoek: februari 2017
1  Bedank MartijnF
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2016 beoordeeld

Na een fijne wandeling langs de promenade en haven zijn we hier terecht gekomen, leuk restaurant aan de haven met prachtig uitzicht op haven. Lekker stuk vlees gegeten (rib eye), maar de service was niet ok. Het eten werd opgediend en het aperitief kwam net na bediening vlees, wat niet echt de bedoeling was natuurlijk. Mijn indruk was dat de organisatie slecht verliep ook aan de andere tafels. Het aperitief werd ons ook niet aangerekend na mijn verontwaardiging.
Bij een goede service raad ik het restaurant zeker aan, maar wat als het toeristisch seizoen opgang komt ?

Datum van bezoek: mei 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jvderl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Steakhouse bekeken, bekeken ook

Benalmadena, Costa del Sol
 
Benalmadena, Costa del Sol
 

In The Steakhouse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding