Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk maar weinig”
Beoordeling van Sea Life Aquarium

Sea Life Aquarium
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 14,03*
Vanaf
Sealife Benalmadena Entreeticket
Geclassificeerd als nr. 18 van 40 dingen om te doen in Benalmadena
23 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op zich was het een prachtig aquarium, maar er waren twee dingen waar ik niet zp gelukkig van werd. De prijzen zijn inderdaad iets hoog, maar er zijn wel korting bonnen beschikbaar. Daarnaast hadden de vissen soms erg weinig, bijvoorbeeld had de elektrische aal maar een aquarium van 1,5m bij 1m. Dat lijkt in ieder geval bijna zielig weinig ruimte.

1  Bedank Anotherbeanbandit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SeaLifeMalaga, Director de Relaciones con Clientes van Sea Life Aquarium, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 november 2017
Google-vertaling

First of all, thank you very much for taking the time to write your review. Our goal is not only to show our visitors the variety of marine life, it is also their protection and we participate in some rescue projects. We take care specially of the well-being of our animals with constant attentions on the part of professionals. We hope to welcome back soon and you will enjoy our next activities. Thanks!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.472)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

5 - 9 van 1.474 beoordelingen

21 oktober 2017 beoordeeld

In een toeristische plaats verwacht je niet veel van een aquarium. En helemaal niet als je vroeger voor een groot aquarium gewerkt hebt. Maar Sea Life is toch echt een uitzondering. Mooi opgezette bakken, alles schoon, goede uitleg, kortom leuk. En ja, het is niet groot en je bent er in een half uurtje wel doorheen, maar na een dagje teveel zon of bij regen voor kinderen toch een leuk en leerzaam uitje.

Bedank Jose H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SeaLifeMalaga, Director de Relaciones con Clientes van Sea Life Aquarium, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your feedback. We are happy that you and your family enjoyed a nice and nice experience. We hope that you will have the opportunity to come back and visit again in the near future. Thanks!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke activiteit om een keer te doen maar je bent wel snel rond (sneller dan de Sea Life in België). Er is maar een heel klein buiten gedeelte met enkel otters en een restaurant. Binnen is wel alles netjes verzorgd en de dieren zitten relatief ruim. Het grote bassin met de reuze shildpad is zeker de moeite.

Bedank Dennis D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SeaLifeMalaga, Director de Relaciones con Clientes van Sea Life Aquarium, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your feedback. As you said, our aquarium is not very huge, but we have a very big representation of habitats and animals. We are happy that you enjoyed your visit, we hope that you will visit us again soon. Thanks!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had er meer van verwacht, op een een halfuur hadden we alles gezien. De plek is Gewoon superklein is het geld niet waard

Bedank Sara B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SeaLifeMalaga, Director de Relaciones con Clientes van Sea Life Aquarium, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 september 2017
Google-vertaling

Thank you for your feedback. We are sorry you felt the Sea Life centre was too small, but happily this perception is the exception rather than the rule. Yes, the attraction is compact by comparison with some, but we believe the ingenuity of its design and layout has enabled us to maximize the space and provide a substantial and absorbing experience for anyone willing to take the time to investigate thoroughly. We feature in the region of 2,000 sea creatures of more than 100 species, and the quality of the environs we provide both inside and outside the tanks are, we believe, second to none. But it takes more than a cursory glance to spot all our fishy residents and to appreciate their finer qualities. That is why we have friendly staff on duty to help point out the more elusive creatures, and provide a deeper insight into their fascinating lives. We hope you will visit again some time and make a more leisurely, more thorough exploration, perhaps seeking the help of one of our resident experts. If you do, we are confident you will change your opinion. Do let us know either way!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
8 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een vrij kleine sealife vergelijkbaar met die van Scheveningen. Een bezoekje hieraan in combi met de haven is een leuke afwisseling op een stranddag en mijn zoontje (3 jr) heeft er igg van genoten

Bedank den1979
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SeaLifeMalaga, Director de Relaciones con Clientes van Sea Life Aquarium, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 september 2017
Google-vertaling

Thank you for your feedback! It is really important to us reading about our guests experience. We are glad to hear that you enjoyed your visit, such as your children enjoying seeing the displays and the variety of marine life! Once again, thank you for taking the time to leave a comment and we hope to welcome you back in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sea Life Aquarium bekeken, bekeken ook

 

In Sea Life Aquarium geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding