Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (436)
Beoordelingen filteren
436 resultaten
Waardering van reizigers
306
89
22
8
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
306
89
22
8
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 436 beoordelingen
Beoordeeld op 24 mei 2018 via mobiele applicatie

Hotel La Fonda in de bergen van Benamaldena
Romantisch pittoresk wat een prachtig hotel in een berg dorp je kijkt je ogen uit. Een prachtig uitzicht over het dal en de zee. Een compleet ontbijt en geweldige kamer. Een aanrader

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank biemanstoon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2018

Super hotel, grote mooie kamers en badkamers, Spaanse stijl met patio en prachtig zicht vanuit de kamers eetzaal en zeker van het zonneterras. We hebben ervan genoten tot de laatste minuut. Ook de vriendelijkheid van het personeel moet ik zeker vermelden.

Kamertip: Gewoon boeken.
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jan R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 december 2017 via mobiele applicatie

Hotel La Fonda is in een woord SUPER! De kamers zijn zeer ruim en ingericht in Arabische Moorse stijl. Personeel verstaat haar vak qua Hospitality. Het restaurant heeft een schitterend uitzicht over de baai van Benaldamena. Een avondmaaltijd nuttige in dit restaurant is aanbevelingswaardig, genoten van het 7 gangen diner met een vakkundige uitleg van het bedienend personeel. Onder het hotel is in een soort grot een kleine wellness ingericht waar je tegen een redelijk klein tarief heerlijk kan genieten van sauna, Turks bad en diverse whirlpools. Resumerend: een hotel die je doorgeeft aan je vrienden!

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Danny S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2017

superhotel gelegen in het rustige Benalmadena Pueblo - mooie Andalusische structuur en accenten - ruime kamers die gezellig en warm zijn ingericht- goeie airco - super ontbijt tot 11u! - veilige eigen parking - zonneterras en zwembad zijn een grote troef ! - van uit de receptie stap je rechtstreeks in de oude stad
2 kleine minpuntjes : deca ah ontbijt zijn zakjes poeder - flexible van de douche is te kort

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank rdj29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2016 via mobiele applicatie

leuke hotel in een traditioneel gebouw.
pracht van een hal,binnen tuin en een restaurant in het dal bereikbaar langs trap partijen in de tiin.
heerlijk koffie gedronken .bedient door een vriendelijke obers

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank sbj_wk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken