Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mooi en rustig gelegen”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Chalet -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 7 gasten
Risoul, Hautes-Alpes, Provence

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

I588TUpet ...
Leusden, Nederland
1 beoordeling
“Mooi en rustig gelegen”
Beoordeeld op 17 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017

Erg mooie omgeving en uitstekend huis voorzien van veel gemakken. Lekkere ligstoelen en bbq aanwezig.

Datum van verblijf: juli 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 jul 2017
Bonjour,
Merci pour votre avis. Nous espérons que votre retour s'est bien effectué.
Vous serez toujours les bienvenus dans notre chalet.
Très cordialement
Guy et Antonia Bourbousson
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Saskia v
Maartensdijk, Nederland
1 beoordeling
“Huis met alles erop en eraan”
Beoordeeld op 10 augustus 2015 voor een verblijf in augustus 2015

Huis heeft veel voorzieningen (wasmachine, vaatwasser, oven, magnetron) en goed verzorgd. Alleen de zithoek is verouderd, maasr met mooi weer ben je vooral buiten. Prima locatie 5 min. lopen nasr de supermarkt. Maar ook zo in de bergen, zwemmeer of stadjes.
Veel ruimte er omheen, geheel vtijstaand

Datum van verblijf: augustus 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Locatie en voorzieningen
Minpunten: Zithoek
Reisgroep: Tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Relax2158 ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2020 voor een verblijf in juli 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jessica D
1 beoordeling
Beoordeeld op 3 maart 2020 voor een verblijf in maart 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CoralineG ...
Niveau 1 bijdrager
1 beoordeling
Beoordeeld op 26 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Johanna M
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 11 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
414agn_sa
Lyon, Frankrijk
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 26 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 aug 2018
Merci de votre appreciation, nous sommes très heureux que votre séjour se soit très bien passé et nous serions très heureux également de vous accueillir à nouveau.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen