Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prima verblijf bij zeer gastvrije eigenaren”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Massignac, Charente, Nouvelle-Aquitaine

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Familie02 ...
Weesp, Nederland
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Prima verblijf bij zeer gastvrije eigenaren”
Beoordeeld op 20 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016

Les petites cerises is ons uitstekend bevallen. De woning is zeer compleet ingericht en de eigenaren doen er alles aan om je verblijf optimaal te laten zijn. Nooit eerder hebben wij een gite gehuurd die zo goed verzorgd was. De eigenaren wonen in het huis ernaast, maar zijn zeer bescheiden aanwezig.
Het zwembad is niet heel diep, maar prima voor de kinderen om zich in te vermaken.
Achter het huis ligt een mooie grote tuin waar je ook gebruik van mag maken.
De omgeving is niet toeristisch. Je kan er prima fietsen en wandelen. In het dorp Massignac is een klimpark aanwezig. Voor ander vertier moet je wat verder reizen.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reisgroep: Tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 okt 2016
Thank you for your kind words, and we are pleased that you have enjoyed staying at Les Petites Cerises.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Companion ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 sep 2019
Thank you for your great review, it is very informative and I am sure it will give people a very good idea of, not only what Les Petites Cerises is like but also, what a wonderful area of the Charente we live in and the many things that it has to offer people who are looking to visit Southwest France. You were lovely guests, thank you also for your kind words and we look forward to welcoming back soon.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cheryl M
Stafford, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
15 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 25 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 jul 2019
Thank you for your great review and it was our pleasure, you were lovely guests and we are so pleased that you had had a great holiday and we look forward to seeing you again in the future.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ebbandflo ...
Niveau 3 bijdrager
16 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 jan 2019
We loved seeing you all again and look forward to your next visit.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katherine ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 jan 2019
Thank you so much for your lovely review and we are so pleased that you enjoyed your stay at Les Petites Cerises and enjoyed the wonderful countryside. We look forward to seeing you all again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
673frank
Caernarfon, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 aug 2018
Thank you for your lovely review. We are so pleased that you enjoyed your stay at Les Petites Cerises and appreciated the beautiful countryside that the Haute Charente has to offer, we are indeed very fortunate to be able to share this small piece paradise with our guests. If you ever decide to return to the Charente area and Massignac, we would love to see you. Best regards to you all. Louise, Shaun and Noah.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
albaeilea ...
Manama, Bahrein
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 2 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 aug 2018
Thank you for your lovely review, we are so pleased that you enjoyed your stay. You were great guests and we would love to see you here again at Les Petites Cerises if you come back to the area.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen