Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Volledig in de stijl”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van jardin Au Trianon d'Auvers

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Auvers-sur-Oise, Val-d'Oise, Ile-de-France

Reizigersbeoordelingen

Gemiddeld - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Paul D
1 beoordeling
“Volledig in de stijl”
Beoordeeld op 31 oktober 2015 voor een verblijf in oktober 2015

Een stukje buiten het centrum van Auvers sur Oise in een erg romantisch gebied was ons onderdak. Geheel in stijl in een kasteelachtige setting en zeer vriendelijke gastheren en -vrouw. Verblijf was prima, het ontbijt uitstekend. Vanaf de locatie liep je via een plattegrond een prachtige route naar het dorp. Fijne plaats om te bivakkeren voor een bezoek aan alles wat met Vincent van Gogh te maken heeft.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Hoe was de sleuteloverdracht?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Pluspunten: De vriendelijkheid van de eigenaars
Minpunten: De prijs mag wel iets lager of anders inclusief ontbijt
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meeka5795
Parijs, Frankrijk
Niveau 3 bijdrager
15 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 november 2015 voor een verblijf in november 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers zijn enthousiast over deze hotels in Auvers-sur-Oise

Sandrine0 ...
Perpignan, Frankrijk
Niveau 3 bijdrager
16 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 april 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena L
Niveau 4 bijdrager
28 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 maart 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marie k
neuville saint rémy
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 11 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
4
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Service
Pluspunten: la nature qui nous entoure
Minpunten: décorations, mobiliers mal bricolés , baclés
Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Non.
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
choupy13m ...
strasbourg
Niveau 3 bijdrager
14 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 26 september 2015 voor een verblijf in september 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Non.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kate W
Boston, Massachusetts
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 juli 2015 voor een verblijf in juni 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen