Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Gezellige woning op 40 minuten van Europapark”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Sélestat, Bas-Rhin, Grand Est

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
neeltjeja ...
Den Helder, Nederland
1 beoordeling
“Gezellige woning op 40 minuten van Europapark”
Beoordeeld op 10 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019

Prachtig ingerichte woning waar het aan niets ontbreekt. Met veel liefde en aandacht ingericht met prachtige oude elementen en smetteloos schoon.
De gastheer en vrouw zijn erg vriendelijk we werden verwelkomt met een heerlijke fles wijn!
Europapark ligt op 40 minuten rijden.

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ZEBULON97 ...
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 aug 2019
Une famille très sympathique que je recommande vivement ,ils ont pris soin de mon logement et l'ont laissé dans un état irréprochable ! Merci à vous et au plaisir de vous accueillir à nouveau !
Merci pour ces agréables lignes, tout le plaisir était pour nous d'accueillir des hôtes si sympas. Cordialement Zijad et Joelle
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christian ...
Tourcoing, France
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 9 december 2018 voor een verblijf in december 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: december 2018
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen