Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wanneer genieten goddelijk wordt”
Beoordeling van Ithaki Restaurant

Ithaki Restaurant
Geclassificeerd als nr. 2 van 67 Restaurants in Vouliagmeni
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 64 - US$ 130
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Buiten zitten, Reserveringen
25 juni 2018 beoordeeld

Wanneer je hier eens in de buurt bent en je wil een unieke avond met een prachtig uitzicht, een top bediening en een keuken die tot de beste behoort, dan moet je hier zijn !

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Frans L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (596)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 596 beoordelingen

2 augustus 2014 beoordeeld

Wat een locatie en wat een avond. Prachtig gebouw tussen de grove dennen, met een ongeëvenaard uitzicht over de baai. Heerlijke verse vis en mooie wijnen. Al met al een sprookje waarvoor je speciaal naar Athene zou gaan. Kan niet wachten om terug te gaan !

Datum van bezoek: november 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pieter S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2014 beoordeeld

Heerlijke verse vis met daarbij prachtig uitzicht over de zee.
De sashimi is overheerlijk en de bediening extra.

Datum van bezoek: mei 2014
Bedank Caraben
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2013 beoordeeld

Paradijselijk uitzicht. Restaurant met top gerechten en dito wijnen en super aardige bediening. Adviesis om van tevoren wel ee tael te reserveren.

Datum van bezoek: juli 2013
Bedank Anoniemms
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2010 beoordeeld

wat een ligging!!! op een hoogte, boven de zee , onder de bomen en s'avonds zie je al die lichtjes flikkeren, gewoon SUPER.
Eten was zéér lekker, sushi en verse gegrilde vis en appeltaartje.
Rekening was gepeperd, 160 euro voor 2 pers, maar ja voor zo eenenig uitzicht betaal ik dat wel graag hoor!

    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank mopsje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ithaki Restaurant bekeken, bekeken ook

Vouliagmeni, East Attica Region
Vouliagmeni, East Attica Region
 
Vouliagmeni, East Attica Region
Vouliagmeni, East Attica Region
 
Vouliagmeni, East Attica Region
Vouliagmeni, East Attica Region
 

In Ithaki Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding