De hele Borgho is in een aantal prachtige complexen met hotel kamers veranderd. Wij sliepen in de toren, met een prachtig uitzicht richting Po-vlakte. Het complex kent twee restaurants, een (antico casseifica) is van dezelfde eigenaren, de ander er direct naast wordt door de oud-kok van Ac Milaan gerund. Beide zijn zeer aan te bevelen en staan raar genoeg niet op deze site. Ontbijt was prima, typisch Italiaans. Er is een zwembad met ligbedden, in ons geval meer dan voldoende, ook vanuit het zwembad prachtig uitzicht. Verder zijn er verschillende Wellness opties.
De tip die we kregen om niet de GPS te volgen maar een andere route in de wind geslagen, daardoor zijn we via heel smalle weggetjes vol gaten aangekomen, dat vond ik mooi maar kan me voorstellen dat er mensen zijn die toch de aangeraden route volgen.
Elk deel van de vesting heeft een eigen parkeerplaats. Je kunt het beste inchecken en dan hoor je meteen waar je het beste kunt parkeren. Er zijn geen liften in de gebouwen aanwezig, klimmen en klauteren is onderdeel van de belevenis.