Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
21 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
Stel een vraag over Hotel Settles
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
williamscott1129
San Antonio, Texas
14 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
Stel een vraag over Hotel Settles
11 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie Verbleef: Juli, 2017, reisde voor zaken
Stephen M
Fort Worth, Texas
11 juli 2017 beoordeeld Stel een vraag over Hotel Settles
SpringCity1969
Austin, Texas
10 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie Verbleef: Juli, 2017, reisde met vrienden
Stel een vraag over Hotel Settles
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.