Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“In het midden van de natuur”

Beoordeling van Fazenda Poço das Pedras

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
9 slaapkamers, 6 badkamers, met plaats voor 24 gasten
Sao Joao do Cariri, Paraíba

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 47 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Portugees
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Portugees
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Janalivia ...
Joao Pessoa, PB
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“In het midden van de natuur”
Beoordeeld op 18 mei 2015 voor een verblijf in mei 2015
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Een hele mooi en gezellig boerderij in het midden van de natuur.
Het personeel weet echt wat gastvrijheid is.
Het eten is heerlijk !
Een echt aanrader.

Datum van verblijf: mei 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Gezin met kleine kinderen
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RossanaSL ...
Joao Pessoa, PB
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 4 juli 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 jul 2019
Estamos esperando vocês para uma próxima, Rossana! Prazer em recebê-los em nossa casa, obrigada pelas palavras.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarbaraR2 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 april 2019 voor een verblijf in maart 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2019
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 apr 2019
Gracías, Barbara, hasta luego!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Emilia V
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 april 2019 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 apr 2019
Obrigada, Emília, esperamos revê-la em breve!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Érica A
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ricardo G
Recife, Brasil
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luiz B
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 23 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen