Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fijn bezoek”
Beoordeling van The Village Inn

The Village Inn
Geclassificeerd als nr. 2 van 9 Restaurants in Arrochar
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Schots
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
4 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi kader liggend aan één van de zovele lochs. Interieur is ingericht in de typische schotse pub stijl, gedempt licht, donker hout. De Mc Sween haggis hamburger is een echte aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank FannyH1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.275)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.275 beoordelingen

1 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks reservatie van de b&b geen verwittiging dat keuken gesloten was. Onprofessioneel. Niet gegeten dus. Bediening ook matig.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank stincuypers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2018 beoordeeld

Heel aardig hotel; 2 nachten geweest. Prachtige ligging. Hotel is “leuk” oud, kamer was schoon, goede bedden, badkamer klein maar o.k., hotel fijn stil bij t slapen gaan. Heel vriendelijke medewerkers. Ontbijt prima, avondeten redelijk goed.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank ywijbrands
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier 2 x gegeten. De plek ligt fantastisch aan het meer, vooral bij mooi weer is het er prachtig.
Het eten is aardig maar je moet zo lang wachten. De eerste avond hebben we 55 minuten moeten wachten tot hef voorgerecht kwam. De 2 e dag moesten we een uur en 10 minuten wachten tot het hoofdgerecht kwam. We hadden daar zoete aardappels bij besteld en die kwamen pas toen de rest op was.
We wilden graag een toetje maar toen we hoorden dat we dan nog eens minstens 45 min moesten wachten hebben we het maar niet genomen.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank moedervanlucka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 mei 2018 beoordeeld

Gezellige bar/restaurant met een uitgebreide kaart en een prima kwaliteit! We hebben er 2 keer gegeten en ook voetbal gekeken op een groot scherm. Gezellig samen met een Schots gezelschap.

Datum van bezoek: mei 2018
1  Bedank goudshoorn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Village Inn bekeken, bekeken ook

Arrochar, Loch Lomond and The Trossachs National Park
Tarbet, Loch Lomond and The Trossachs National Park
 
Arrochar, Loch Lomond and The Trossachs National Park
Arrochar, Loch Lomond and The Trossachs National Park
 
Arrochar, Loch Lomond and The Trossachs National Park
Luss, Loch Lomond and The Trossachs National Park
 

In The Village Inn geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding