Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mooie centrale plek om Schotland te verkennen”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Invermoriston, Loch Ness Region, Schotse Highlands, Schotland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 25 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Ton W
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Mooie centrale plek om Schotland te verkennen”
Beoordeeld op 12 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Na een hartelijk welkom van Pat en Thomas, die je veel informatie over de streek kunnen geven, kom je in een nieuw, smaakvol gedecoreerd, zeer compleet en schoon huisje. Handdoeken, koffie, thee en zelfs Schotse lekkernijen, alles staat voor je klaar. Gelegen nabij het meer van Lochness in het centrum van Schotland; alle activiteiten en bezienswaardigheden zijn goed te bereiken. Goede Wifi verbinding. Rustig gelegen en een plek om naar terug te keren

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 aug 2018
Thank you so much for your kind review - we are very pleased that you enjoyed your stay and hope to see you again!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steve L
Huddersfield, Verenigd Koninkrijk
Niveau 5 bijdrager
48 beoordelingen
17 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 49 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 augustus 2020 voor een verblijf in augustus 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
estherdan ...
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2020 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
987paul
Newton Abbot, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
Beoordeeld op 23 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rostiell
Scotland
Niveau 5 bijdrager
42 beoordelingen
18 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 32 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JonnyboyD ...
Devon
Niveau 1 bijdrager
2 beoordelingen
Beoordeeld op 2 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 sep 2019
Thank you so much for taking the time to write this lovely detailed review for us - we're delighted that you enjoyed your time here and that the suite was comfortable for you both.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Traveling ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen