Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Wheems Camping Pod - Heron

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Hut -
1 slaapkamer, 2 badkamers, met plaats voor 3 gasten
St. Margaret's Hope, South Ronaldsay, Orkney Islands, Schotland

Reizigersbeoordelingen

Matig - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Stay67872 ...
1 beoordeling
“Veel geld voor te weinig hygiëne”
Beoordeeld op 13 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019

Wheems Camping is een prima uitgangspunt voor een laatste verblijf voor St. Maragaret's Hope. Het is een relaxte plek. Helaas is ook de schoonmaker erg relaxt. De ruimte was niet erg fris, veel stof, haren op het matras. Jammer, en dan is bijna vijftig pond wat veel voor deze overnachting.
Suggestie: ververs altijd het hoeslaken en de slopen!

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 sep 2019
I am sorry that you were not wholly satisfied with your stay. I will take your review into consideration
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sharda W
2 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 sep 2019
Sorry you weren't satisfied, I have truly never had such a horrid review before. We don't have any cockroaches in Orkney. I am not sure what was expected but nothing is unsafe at Wheems we have our electrics tested on site regularly. We have refunded this guest to a larger value than we were happy with after significant complaints that we feel are unfounded.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
391jacqui ...
Napa, Californië
Niveau 1 bijdrager
2 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 sep 2019
Thanks for your review, sorry you felt the bathrooms were dirty, they are cleaned twice daily, there is some paint chipping off the walls which doesn't look good so I apologise if you felt it wasn't clean and new enough, we are working on the shower block over winter and appreciate your review.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen