Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Piece unique en France”
Résidence de l'Acacia
appartements et studios
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Résidence de l'Acacia
appartements et studios
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Résidence de l'Acacia
appartements et studios
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Saint-Andre-de-Roquepertuis, Gard, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Hilde V
Roeselare, België
Niveau 4 bijdrager
37 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
“Piece unique en France”
Beoordeeld op 25 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016

Heel aangename eigenaars, al jaren 'vaste klant' bij hen en telkens weer worden we in de watten gelegd. Ideale plek om het rustige zuiden te verkennen. Topadresje!

Reisgroep: Young Children
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 aug 2016
Hartelijk dank, Hilde!
Merci beaucoup! Nous sommes très heureux que vous revenez si souvent, c'est toujours un grand plaisir de vous avez avec nous.
Herzlichen Dank! Wir freuen uns immer wieder sehr auf euch!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lydia F
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
766isabel ...
Motten, Duitsland
1 beoordeling
Beoordeeld op 13 mei 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia J
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 mei 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elisabeth ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
triepelk
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 11 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
karibu201 ...
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen