Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (883)
Beoordelingen filteren
883 resultaten
Waardering van reizigers
613
204
38
21
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
613
204
38
21
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 883 beoordelingen
18 april 2018 beoordeeld

Prima hotel met vele faciliteiten ,personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Muziek in de lobby mag iets zachter , met name in de ochtend. Hotel en de tuinen zijn erg mooi onderhouden. Alles is zeer goed onderhouden.

  • Verbleef: april 2018, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank mike3011803
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena B, Director of Sales van Hyatt Regency Thessaloniki, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 april 2018
Google-vertaling

Dear mike3011803,

Thank you for sharing this great review with us and the community.

We greatly appreciate your compliments regarding our hotel.

We are happy that you had an enjoyable stay and we are looking forward to welcoming you back to our hotel soon.

With kind regards,
Elena Biniari
Director of Sales and Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Nette kamers, goede sportfaciliteiten, goed ontbijt en degelijk restaurant. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het centrum van Thessaloniki ligt op ongeveer 45 min rijden, de luchthaven op 10 minuten.

Verbleef: april 2017, reisde met vrienden
Bedank Thomas D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena B, Director of Sales van Hyatt Regency Thessaloniki, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 april 2017
Google-vertaling

Dear Thomas D

Thank you for staying with us at Hyatt Regency Thessaloniki!

We are excited to read about your experience and very happy that you appreciated the service by our staff.

Thank you for the useful tips shared and hoping to have the pleasure of welcoming you to our hotel soon.

With kind regards,
Elena Biniari
Director of Sales and Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 april 2017 beoordeeld

  • Verbleef: maart 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Elena B, Director of Sales van Hyatt Regency Thessaloniki, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 april 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
21 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kwamen aan op een zondag en wij vonden de sfeer bij het zwembad niet prettig. Daarom zijn we maar naar het strand gegaan.
Bij het zwembad hing een sfeer van rijke, foute, sigaren rokende types en het was er druk. De auto's van deze mensen stonden dan ook pontificaal bij de ingang geparkeerd. Het was blijkbaar dringen om met de grootste, meest glimmende auto zo dicht mogelijk bij de ingang te staan.
Gelukkig waren al deze mensen op maandag weg en was de sfeer gelijk goed en relaxed. Het hotel heeft een heerlijk groot zwembad, fijne ligbedjes en prima bediening.
De kamers zijn uiteraard klassiek (Hyatt) ingericht maar van alle gemakken voorzien.
Ontbijt was lekker en uitgebreid en je kunt heerlijk buiten op het terras zitten.

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
1  Bedank MariekeRotterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena B, Director of Sales van Hyatt Regency Thessaloniki, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 oktober 2016
Google-vertaling

Dear MariekeRotterdam,

We thank you very much for taking the time to leave your comments of your Hyatt Regency Thessaloniki's experience on Tripadvisor.

We appreciate your positive comments about the hotel's relaxing atmosphere, the rooms and the breakfast.

With regards to the mentioned concern for our outside pool during the weekends, we thank you for bringing the matter to our attention. We have taken note of the issue and will be looking into it further.

We look forward welcoming you back to Hyatt Regency Thessaloniki.

With kind regards,
Elena Biniari
Director of Sales and Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2016 beoordeeld

Ruime kamer en dito badkamer, zeer groot zwembad met voldoende strandstoelen en ligbedden. Uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeel!
Het is geen hoog hotel maar wel een breed.. en wij zaten aan 1 van de uiteinden... Tapijt was niet meer zo fris...

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank heidismeyers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena B, Director of Sales van Hyatt Regency Thessaloniki, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2016
Google-vertaling

Dear heidismeyers,

Thank you for sharing this great review with us and the community.

We apprecicate your positive comments about the hotel's pool, our breakfast and our service. We will make sure that your comments are shared throughout the hotel.

With regards to your comment about our carpet, we thank you for bringing the matter to our attention. We have taken note of the issue and will be looking into it further.

Thank you once again for your review and we hope to welcome you back to Hyatt Regency Thessaloniki soon!

With kind regards,
Elena Biniari
Director of Sales and Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken