Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.183)
Beoordelingen filteren
2.184 resultaten
Waardering van reizigers
819
852
336
97
80
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
819
852
336
97
80
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.184 beoordelingen
18 juni 2016 beoordeeld

Dit Best Western hotel ligt aan de rand van Portland, wat betekent dat je de auto nodig hebt om in het centrum te komen. Het hotel ligt op een soort bedrijventerrein dus aan de buitenkant is het niet erg mooi, maar het is van binnen modern en fris ingericht. Het ontbijt dat inbegrepen is, is gemiddeld. Het personeel is erg vriendelijk.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Trienke B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWPortland, Front Office Manager van Best Western Inn At The Meadows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 september 2016
Google-vertaling

Hello Trienke B,

I understand that sometimes travelling by car can be a pain. While many cities have average to mediocre public transit, Portland's public transit is one of the top ones within the United States. I would personally recommend it if you want to get to downtown without the need of a car. We hope you try us again so you can experience the other side of Portland.

Best wishes,
~ BW Portland Guest Services

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2015 beoordeeld

Hotel voor een prima prijs geboekt via Groupon.
Locatie is buiten Portland, echter op loopafstand, 5 minuten, van de MAX. Een tramverbinding die je binnen 30 minuten naar het centrum brengt. Dagkaart kost je 5 dollar!

Hotel is goed en netjes. Kamers zijn nieuw en schoon. Wifi was goed en snel.
Ontbijt was goed maar niet bijzonder. Weinig keuze, ik vond het iets tegenvallend.

Samenvattend prima hotel als je goedkoop wilt overnachten, je bent zo in Portland. Ik zou er weer verblijven!

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Hinkov
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWPortland, Front Office Manager van Best Western Inn At The Meadows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 oktober 2015
Google-vertaling

Hello Deborah K,

Thank you a lot for your great review! We are happy to see that the max station was in close proximity for you. We try our best to maintain a clean hotel, so it is great that you found everything to be fine.

- The BEST WESTERN Inn at the Meadows Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2015 beoordeeld

Tijdens onze rondreis vanaf Seattle vonden wij het verblijf bij Best Western Inn at the Meadows aangenaam omdat het mooie grote kamers heeft en buiten het centrum ligt maar door de tramverbinding was dit geen probleem. Hier vanuit konden we ook makkelijk naar Historic Columbia River en Multnomah Falls. Dus voor ons doel een gunstige ligging.

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank Wolf E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWPortland, Front Office Manager van Best Western Inn At The Meadows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 oktober 2015
Google-vertaling

Hello Wolf E,

We are glad to see that you enjoyed your stay! We are really close to the max station so we are glad to see that it worked out for you :)

- The BEST WESTERN Inn at the Meadows Staff.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2015 beoordeeld

Gelegen een 20-tal minuten van het Portland centrum is dit Best Western hotel zeker NIET de moeite. De kamers zijn OK maar veel lawaai, zelfs wanneer het raam toe is. De badkamer is ouderwets en je hoort de buren een douche nemen. Het ontbijt voorgesteld en op te eten uit wegwerpbaar plastiek, in een echt onaangename ruimte waar men moet vechten voor een plaats. No thanks !!!!

  • Verbleef: september 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank dannydetige
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWPortland, Front Office Manager van Best Western Inn At The Meadows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 september 2015
Google-vertaling

Hello dannydetige,

We are sorry to see that you the hotel was not up to your expectation. We are a short 10 minute drive to the downtown area, so we are not sure what route you might have gone through the the 20 minute drive you encountered. Rest assured that our staff knows the fastest ways to get to certain locations and will be more than happy to guide you next time you visit Portland. Our bathrooms have all been remodeled so we are sorry to see that they were not as modern to you as we would have expected.

- The BEST WESTERN Inn at the Meadows Staff.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2015 beoordeeld

Wauw wat een mooie kamer die wij hadden.
Ik denk een van de mooiste van alles Best Western's waar ik tot nu toe geweest ben.
Vriendelijk personeel. De gangen van het hotel leken een beetje op een ziekenhuis maar een zeer ruim hotel en ruime kamer. Ontbijt was inbegrepen in de prijs, alsook WiFi. Ontbijt is typisch Amerikaans. Zeer ruime gratis parking beschikbaar. Hotel ligt niet ver van het stadscentrum en is goed bereikbaar. Rondom vind je ook enkele voedingsketens en Wallmart, … Zeker een hotel die ik kan aanraden.

  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Jessydp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWPortland, Front Office Manager van Best Western Inn At The Meadows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2015
Google-vertaling

Hello Jessydp

Thank you a lot for such a great review! We are happy to see that you liked our location and how you found the room and parking lot to be of ample size. Hope to see you again!

~ The BEST WESTERN Inn at the Meadows Staff.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken