Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect for a couple!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Dairy Cottage

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Lyndhurst, New Forest National Park Hampshire, Hampshire, Engeland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 24 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Heather B
Farnborough, England, United Kingdom
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kent, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 1 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
11 sep 2018
Thank you Lee and Clare for your lovely reveiw so glad you had a great time
Bringing bikes to ride in the forest is such a good thing to do you can see so much more
Come back soon
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
mrs02012
Isle of Portland, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
22 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 aug 2018
Thank you so much for such a lovely review we are so glad you had a great time and hope that you will come again
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cristina ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 aug 2018
Thank you so much for you excellent reveiw so glad you enjoyed the cottage
Regards Cynthia
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kay C
Dunstable, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 1 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 aug 2018
Thank you Kay so glad you thought our cottage was a great place to stay we
hope that you will come back soon
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kevin p
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 26 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 aug 2018
Thank you both for booking Dairy Cottage and i am so glad you enjoyed your time in the New Forest and hope you will come back soon
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JofNinfie ...
Ninfield, Verenigd Koninkrijk
Niveau 6 bijdrager
134 beoordelingen
21 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 75 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 mei 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 mei 2018
I am so glad you once again had a lovely stay. Hope you will come back soon
Regards. Cynthia
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen