Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 96
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 57
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 66 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 100
US$ 89
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Novotel Manchester West(Worsley)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 70
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ivy Mount Guest House(Eccles)
US$ 63
US$ 61
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 88
US$ 70
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 22% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 22% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 90 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 69
US$ 67
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Premier Inn Manchester Salford Quays Hotel(Salford)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 85
PremierInn.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Premier Inn Manchester Salford Central Hotel(Salford)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 82
PremierInn.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (2.105)
Beoordelingen filteren
2.105 resultaten
Waardering van reizigers
451
777
492
182
203
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
451
777
492
182
203
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.105 beoordelingen
27 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je gewoon een eenvoudige en goedkope slaapplaats zoekt is dit een een prima hotel. . De keuze bij het ontbijt is vrij beperkt, maar voor het geld wat je ervoor betaald prima.

Het hotel ligt op loopafstand van het stadion van Manchester United. De stad is goed te bereiken met de tram.

Verbleef: april 2017, reisde met vrienden
Bedank Wiebels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2016 beoordeeld

Goed verblijf gehad. Buitenkant is niet zo mooi, van binnen des te meer. Kamers zijn klein, maar logisch en praktisch ingedeeld. Goede douche en airco. Dit verblijf is de goede prijs waard. Ontbijt ook voor goede prijs te krijgen. Locatie is goed: 20 min van het centrum met openbaar vervoer en er zijn leuke restaurantjes, een winkelcentrum, musea, de haven geeft een leuke sfeer. Al met al prima voor een weekendje Manchester.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Febefjc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H6003, General Manager van ibis budget Manchester Salford Quays, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juli 2016

Lieve Febefjc,

We zijn absoluut blij om uw 5-sterren beoordeling ontvangen en we hopen echt om een deel van uw toekomstige reisplannen zijn!

Vriendelijke groeten,

Jordi Pena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2016 beoordeeld

Dit is een budget hotel, zoals de naam al zegt. Binnen die marge is het hotel prima. Moderne uitstraling, kamer is klein (vooral de wc) maar is ook up-to-date met uitstekende douche en prima bed. Prima en behoorlijk uitgebreid continentaal ontbijt, goed werkende gratis wifi en zeer vriendelijk en attent personeel. Ligt vlakbij de metro waarmee je ook van en naar het vliegveld kan. Ook direct tegenover goede (family) pub (met prima eten) en restaurants. Old Trafford (stadion Manchester United) ligt op loopafstand.

Kamertip: Wij hadden kamer aan de voorkant, aan de straat maar geen last gehad van lawaai of verkeer en uitzicht is beter dan aan de achterkant.
  • Verbleef: juni 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank rbanier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H6003, General Manager van ibis budget Manchester Salford Quays, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 juni 2016

Beste rbanier,

Hartelijk dank voor de tijd neemt om een positieve beoordeling naar aanleiding van uw recente verblijf in Ibis Budget Manchester Salford Quays delen. We zijn verheugd om te leren van je gedachten en indrukken en kijken ernaar uit om je weer te organiseren in het hotel op toekomstige gelegenheden.

Vriendelijke groeten,

Jordi Pena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2016 beoordeeld

Niet heel bijzonder, redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Veel jongeren. Locatie is wel top als je bij de Victoria Warehouse moet zijn. Is op vijf minuten lopen. Taxi naar het centrum is 7 quid, prima te doen dus.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Michael A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H6003, General Manager van ibis budget Manchester Salford Quays, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 februari 2016

Lieve Michael A,

Hartelijk dank voor de tijd neemt om een beoordeling op TripAdvisor te schrijven. Ik waardeer uw opmerkingen en feedback, die ik zal delen met het team.

Vriendelijke groeten,

Jordi Pena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2015 beoordeeld

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
H6003, General Manager van ibis budget Manchester Salford Quays, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 december 2015

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken