Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“heel gastvrij en behulpzaam”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van No. 10 Beehive Cottages

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Goldhanger, Essex, Engeland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Roam15114 ...
1 beoordeling
“heel gastvrij en behulpzaam”
Beoordeeld op 22 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019

ondanks de taalbarriere is ons verblijf uitstekend verlopen. Wij hadden geen auto tot ons beschikking, dus hebben Adrian en Catherine mijn dochters en mij naar de supermarkt gebracht. De eerste dag dat wij er waren. Dat vond ik zo aardig.
De cottage was prachtig en en van alle gemakken voorzien.
Goldhanger is prachtig en je kunt er mooi wandelen langs de kust. Wat wij dan ook elke dag gedaan hebben.
Adrian en Catherine hartelijk dank voor de gastvrijheid!

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Passport0 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 november 2019 voor een verblijf in oktober 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Discover3 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 16 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ken c
Aylesbury, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 nuttige stemmen
Beoordeeld op 15 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chris q
2 beoordelingen
Beoordeeld op 3 september 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 sep 2019
Many thanks for your positive feed-back. We try to balance the need for privacy and the benefit of friendly advice.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zan190775
Lowestoft, Verenigd Koninkrijk
Niveau 5 bijdrager
50 beoordelingen
14 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jun 2019
So pleased that you had such an enjoyable break.
Whilst we cannot guarantee Morris dancers every week, we know that the cottage being positioned adjacent to the Blackwater Estuary will act as an ideal base for those who seek the wildlife and often forgotten historical sites.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juni 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
29 jun 2019
So glad you enjoyed your stay.
Sometimes it is nice to be tucked away from all the hustle and bustle of modern city/town living.
We look forward to seeing you again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen