Een in een prachtig landelijk gelegen omgeving rustiek hotel waar je allervriendelijkst ontvangen wordt. Er is voldoende gelegenheid om de auto te parkeren en het hotel straalt ruimte en rust uit. De kamers zijn goed geoutilleerd, bevatten een prima tweepersoons bed en een uitstekend werkende douche in een schone en mooie badkamer met ligbad. We mochten er dit jaar op onze reis door Zuid Engeland tweemaal verblijven (aan het begin en eind van onze rondreis) en hadden beide keren een andere kamer. Die kamer bevat een ruime zithoek, alle voorzieningen voor thee en koffie en ook met de komst van onze hond ws prima rekening gehouden. Het (Engels) ontbijt (met varianten) wordt of aan de tafel geserveerd of vindt plaats in de vorm van een lopend buffet. We hebben er ook drie dagen gedineerd en de (toch wel enigszins beperkte) kaart (het lijkt wel of die standaard is voor alle Engelse hotels) bevatte voldoende om een keuze uit te maken. Het eten was er goed en de rondwandeling door de tuin (zowel voor als achter het hotel) mag er zijn. Er is een zwembad maar omdat het water ons nog enigszins aan de koude kant leek hebben we er geen gebruik van gemaakt.