Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
20 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 187
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 06-10-21
Hotels.com
US$ 176
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07-10-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
US$ 196
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 06-10-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
eDreamsUS$ 187
Agoda.comUS$ 196
FindHotelUS$ 176
alle 12 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.072)
Beoordelingen filteren
1.072 resultaten
Waardering van reizigers
662
262
102
28
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
662
262
102
28
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.072 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2019 via mobiele applicatie

Mooi, rustig en modern hotel met heel vriendelijk personeel . Zeer lekker eten met veel variatie. Mooie en verzorgde kamers. Wij hadden een kamer met privézwembadje maar volgende keer zouden we opteren voor een gewone kamer: zwembadje is nogal klein en aan het groot zwembad is het super vertoeven dicht bij de zee en de poolbar. Supervriendelijk barpersoneel met als topper "Manos" de coctailspecialist!! Rustige ligging en direct aan de zee. Wij hebben hier in dit hotel echt genoten en komen zeker nog terug!! Een aanrader!!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank anbo105
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GuestRelationsDpt, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van TUI BLUE Insula Alba (Adults Only), reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2019
Google-vertaling

Dear anbo105 ,

Thank you for dedicating time writing this TripAdvisor review and letting us know of your stay at TUI SENSIMAR Insula Alba Resort and Spa.

We would like to thank you for your positive comments on our Hotel. We are more than happy to receive the above positive comments about our well-kept modern rooms and facilities. Additionally, we would like to thank you for noticing and underlining the diligence and friendliness of our lovely staff members that make the best of their efforts to provide you with high quality service.

We are looking forward to accommodating you again in the future and offer you a memorable holidays’ experience.

All the best,
The Guest Relations Team of TUI SENSIMAR Insula Alba Resort and Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2018

Zeer goed en fonkelnieuw hotel waar je op je wenken wordt bediend.Wij kregen een upgrade naar een swim-up kamer met toegang tot het zwembad,kamer was dik in orde met alle voorzieningen en een zeer goed kingsizebed met donsdeken en speciale kussens.Hotel ligt wat afgelaten en er buiten is er niets of weinig te doen, best een huurwagen huren.In het restaurant is er geen drukte en toestroom om een tafel te bemachtigen, alles loopt er gesmeerd en is goed georganiseerd,ook de buffetten zijn van hoge kwaliteit en zeer lekker en gevarieerd, er is altijd we iets dat je lust.De nadelen vonden wij de hoge prijzen van de dranken(cocktail:9.50€/cola:3.50€) en de slechte wi fi verbinding op het domein en kamer.Je moest in de lobby gaan zitten om een goede connectie te hebben.Dat er geen strand is voor het hotel hebben we opgelost met het huren van een wagen en zijn zo de verschillende mooie baaien gaan opzoeken, op wandelafstand heb je wel een zandstrand maar is betalend.Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en doen alles met een glimlach, enkel de maitre was wat te streng voor de obers.Het was een geslaagde vakantie en zeker elke euro waard, we keren zeker nogmaals terug als we naar Kreta gaan. Bedankt Insula Alba voor de mooie vakantie.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank erwina227
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GuestRelationsDpt, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες van TUI BLUE Insula Alba (Adults Only), reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2018
Google-vertaling

Dear erwina227,
thank you very much for your very nice feedback. We are very pleased that you had a wonderful stay with us and you enjoyed your room and the hotel facilities!
We are sorry that you found our prices high, even though is is equal to our 5-star quality and service.

He look forward to hosing you again soon.

Yours faithfully,
The Guest Relations Team of INSULA ALBA Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2017 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, mooie propere kamer, lekker eten. Fantastisch uitzicht over de zee. Rust, geen animatie. Genoeg ligzetels aan het zwembad. Misschien wel iets meer inzetten op het typische eten van Kreta. Wij werden fantastisch ontvangen om 23.30 's avonds en werden ook enorm vriendelijk uitgezwaaid nadat we al een halve dag uitgecheckt waren. Voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JohanEva
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GuestRelationsDpt, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van TUI BLUE Insula Alba (Adults Only), reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2017
Google-vertaling

Dear JohanEva,
thank you very much for your kind words!
For us, it is very important to receive your positive feedback as it is our strength to continue our everyday effort to offer our guests the best.
Always at your disposal,
With respect,
Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2017

het hotel is heel mooi, alles wit en heel goed onderhouden, het personeel is super vriendelijk. De kamers met een privé zwembad zijn de max, het eten is lekker, je kan in dit hotel zeer goed ontstressen , er is geen lawaai en geen animatie, super voor wie van rust houdt! een echte aanrader!

Datum van verblijf: juni 2017
Bedank micheline v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GuestRelationsDpt, Guest Relations Manager van TUI BLUE Insula Alba (Adults Only), reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juli 2017
Google-vertaling

Dear Micheline v,
Thank you for being our guest and for taking the time to share your detailed review
on TripAdvisor.
We are so pleased to learn that you had a relaxing and well deserved stay with us and enjoyed all aspects.
We are looking forward to having the pleasure of welcoming you back on your next travel to Crete.
Kind Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2017

Mooie adult only, niet te groot, leuk concept we gaan dit nog doen.
Geen lawaaierige animatieteams of shows, gewoon relaxen.
Modern opgevat hotel van het keiestrand gescheiden door een baan.
Mooi zwembad maar wel te koud.
Mooie ruime kamer, we kregen gratis zeezicht voor de verjaardag van mijn vrouw.
Buffetten zijn 's avonds eerder aan de kleine kant tegenover andere hotels en de drank is aan de dure kant (6€ voor een glas Griekse zure wijn?).
Voldoende parking voor de huurwagen.
De kamers konden tijdens ons verblijf wel beter gekuist worden.
De maitre was een norse onvriendelijke kerel die beter cipier zou geworden zijn en het bedieningspersoneel was dikwijls slecht opgeleid en zag het werk niet.

Kamertip: vraag een kamer met zeezicht
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank clash with t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GuestRelationsDpt, Guest Relations Manager van TUI BLUE Insula Alba (Adults Only), reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juni 2017
Google-vertaling

Dear Jacko333,
We would like to thank you for your kind comments,regarding your recent stay with us.
Kindly note that your concerns regarding the points mentioned are very welcome
since we are constantly improving our services for our guests.
once again ,thank you for taking the time to write about your experience with us.
Kind Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken