Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Chersonissos
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Gezelligheid.”
Beoordeling van Petalida

Petalida
Geclassificeerd als nr. 30 van 271 Restaurants in Chersonissos
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

We hebben er 2 keer gegeten. Het was gezellig en de service was top. Alexander deed zijn uiterste best om er steeds weer iets van te maken. Bedankt voor de Raki!
Je kan wel beter vis eten dan vlees is mijn mening. Hoewel mijn gyros wel in de smaak viel bij mijn tafelgenoten. :)

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank amanda_en_marvin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (203)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 203 beoordelingen

9 september 2019 beoordeeld

Heel lekker gegeten hier en helemaal niet duur. Ook erg vriendelijke service en een drankje en dessertje van het huis. Prachtig aan zee.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank christinav244
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld

Het was heel lekker! Ik nam lams met frietjes war zeer lekker was en niet duur was! Super mooi me setting met zicht op zee en heel vriendelijke bediening! Na het eten ook nog een dessert en drankje van het huis gekregen!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank laurakua
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2019 beoordeeld

Je word welkom ontvangen met een aantal Nederlandse woorden, je mag een leuk plekje uitkiezen waarbij je bij elke tafel uitzicht op zee heb!
Er is genoeg keuze op de kaart, ze hebben ook veel wijnsoorten die bij verschillende maaltijden passen.
Het eten is lekker, leuke bediening en een goede locatie!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank bllackskinnyjeans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed gegeten hier, fijne gezellige locatie. Erg vriendelijk personeel en zeer betaalbaar. Erg veel variatie. Beide een prima smakelijke pasta gegeten.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank edwins123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Petalida bekeken, bekeken ook

Chersonissos, Heraklion Prefecture
Chersonissos, Heraklion Prefecture
 
Chersonissos, Heraklion Prefecture
Chersonissos, Heraklion Prefecture
 
Chersonissos, Heraklion Prefecture
Koutouloufari, Chersonissos
 

In Petalida geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding