Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top!”
Beoordeling van No Name - Restaurant

No Name - Restaurant
Een tafel reserveren
Geclassificeerd als nr. 27 van 270 Restaurants in Chersonissos
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 28
Keukens: Steakhouse
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Super familiebedrijf. Vriendelijk en hardwerkend personeel. Goeie sfeer. Heerlijk eten! De gyros is echt een aanrader! Geweldig die gegrilde kip en varken aan het spit op het terras!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank amanda_en_marvin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (546)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 546 beoordelingen

6 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk en op een mooie locatie gegeten, fijn personeel
Lekker rustig gezeten ook!
Zalm en lamsvlees zijn echte aanraders!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank WilmaNiemeijer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

4e keer dat wij hier komen, tijdens 3 vakanties op Kreta, en elke keer lekker gegeten tegen een redelijke prijs (8-25e voor een hoofdgerecht). Vriendelijk personeel en relaxte sfeer. Daarnaast ook goede WiFi :) Zeker aan te bevelen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Pascal v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld

Elke keer dat we gingen uiteten zijn we hier geweest. Super vriendelijk personeel en heel lekker eten. Als je van vlees houdt moet je hier echt zijn geweest. Vandaag is onze laatste dag, die gaan we zeker afsluiten bij No Name !!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank ShannenBuld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Kwaliteit van het eten is echt goed. Op zaterdag en zondag serveren ze, buiten de kaart om, voortreffelijke lam en kip. Deze worden indirect gegaard/gerookt door een vuurtje. Geweldig lekker! Ook erg vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank vandenbergpj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
M3600PI_, Διευθυντής van No Name - Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2019
Google-vertaling

Thanks for your comment and we hope to see you again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die No Name - Restaurant bekeken, bekeken ook

Chersonissos, Heraklion Prefecture
Chersonissos, Heraklion Prefecture
 
Chersonissos, Heraklion Prefecture
Koutouloufari, Chersonissos
 
Chersonissos, Heraklion Prefecture
Chersonissos, Heraklion Prefecture
 

In No Name - Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding