Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (999)
Beoordelingen filteren
1.000 resultaten
Waardering van reizigers
667
265
56
7
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
667
265
56
7
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.000 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juli 2018 via mobiele applicatie

We komen hier al jaren, prachtig onderhouden hotel, héérlijke Spa (dank je Anna, we hebben er weer van genoten). Het ontbijtbuffet top! s Middags eten we meestal aan het tweede zwembad (heerlijke slaatjes die je zelf kan maken). s Avonds in Elia restaurant a la carte of buffet. Allemaal zo verzorgd. Het is hier echt genieten.

Verbleef: juli 2018, reisde met familie
Bedank joke178
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Golf Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2018
Google-vertaling

Dear Joke F,

Thank you so much for your valuable feedback of your recent stay at Village Heights.
I am really pleased that you were satisfied with our staff and that all your encounters with various hotel associates were friendly and up to your expectations. We always strive to ensure we deliver exceptional service and enriching experiences for which, compliments like yours are the best reward.
It was a true pleasure reading your review and once again I would like to thank you for supporting us year after year by choosing to stay with us. I truly hope I will get the chance to welcome you to Village Heights again next year.

Best regards,


Pavlos Badouvakis

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2018 via mobiele applicatie

Dit was onze beste logeerplaats in Kreta.
Mooie ruime appartementen, proper onderhouden met keukentje en vaatwasser. Mooi terras.
Uitgebreid ontbijtbuffet met ook allerhande voor kids : pannenkoekjes , kleine donuts , choco, hagelslag, eitjes,...
Ook de themabuffetten s avonds hebben uitgebreide keuzes, telkens ook met pasta met 2 soorten saus, ideaal voor de allerkleinsten... En last but not least, heel vriendelijk personeel!!! Een echte aanrader

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Mieke d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Golf Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2018
Google-vertaling

Dear Mieke d,

Thank you for sharing your positive feedback on Tripadvisor following your recent visit with us.
We are delighted to read that you had an amazing stay with us and enjoyed our facilities.
My team members and I are looking forward to having the pleasure of welcoming you back to the resort in the future.

Kind regards,

Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2018 via mobiele applicatie

Heel vriendelijk personeel, mooie omgeving en heel netjes
Heel kindvriendelijk. Het 2 kamerappartement is mooi ingericht. Veel te doen voor de kinderen, je kan ze alleen laten lopen op het domein. Alles netjes gepoetst

Verbleef: april 2018, reisde met familie
Bedank VandenabeeleM2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Golf Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2018
Google-vertaling

Dear Vandenabeele,
Thank you for staying with us and for taking the time to share your wonderful comments.
We look forward to welcoming you back in the near future.
Kind regards,

Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2018 via mobiele applicatie

Super verblijf, de huisjes hebben twee zonneterrassen en alles wat je nodig hebt. Dagelijks schoongemaakt. Het personeel is echt uitermate professioneel, beleefd, vriendelijk en vooral zeer attent. De sfeer in het resort is wat je zoekt op vakantie. We zijn eenmaal in de zomer geweest en eenmaal in de paasvakantie. We hebben twee keer genoten. In de zomer is het druk en is er meer animatie/te beleven. In de paasvakantie was het rustiger en relaxer. Gevoelstemperatuur 5° hoger dan werkelijke temperaturen dan, dus evengoed warm weer om te genieten zonder de grote drukte. Twee keer top.

Verbleef: april 2018, reisde met familie
Bedank Curiosity765710
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Golf Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2018
Google-vertaling

Dear Guests,

Thank you for taking the time to share your wonderful feedback on Tripadvisor following your recent visit with us.
My team members and I highly appreciate your loyalty and are grateful for your positive comments.
We look forward to having the pleasure of welcoming you back soon.

Kind regards,

Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2018 via mobiele applicatie

April dus nog heel rustig. Ontbijt goed aan schappelijke prijs. In tegenstelling tot buffetformule in de zomer nu 's avonds alleen a la carte. Buitenzwembad niet verwarmd dus in deze periode van het jaar nog te koud. Binnenzwembad in de spa niet echt geschikt voor kinderen gezien rust en stilte er de norm is. Zalig om te genieten van de zon en de rust in deze periode van het jaar.

Verbleef: april 2018, reisde met familie
Bedank JelleV448
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Golf Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2018
Google-vertaling

Dear Jelle V,

Thank you for taking the time to share your positive feedback on Tripadvisor following your recent visit with us.
It is a pleasure for me to read that you had a memorable experience with us and enjoyed everything the resort has to offer.
I look forward to having the opportunity of welcoming you back on your next travels to Crete.

Kind regards,
Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken